DRAMA! MRKONJIĆEVA ŽENA PRETI: Ana, ako se uselite u moj stan zagorčaću vam život!
Foto: Dragan Kadić

Zapretila Bekutinoj porodici

DRAMA! MRKONJIĆEVA ŽENA PRETI: Ana, ako se uselite u moj stan zagorčaću vam život!

Stars -

Dragana Mrkonjić pozvala Milicu Polić kako bi proverila da li ona i sin pevačice koja je u vezi s njenim mužem planiraju preseljenje u njenu nekretninu u Beogradu

Milutin Mrkonjić poslednjih dana proživljava pravu dramu.Kako Kurir saznaje, političareva zakonita supruga Dragana Daša Mrkonjić, koju je socijalista uoči Nove godine smestio u hotel na Slaviji, na sve načine pokušava da spreči da se u njihov stan na Vračaru useli porodica pevačice Ane Bekute, s kojom je njen muž tri godine u ljubavnoj vezi.Daša je otišla toliko daleko da je stupila u kontakt i sa pevačicinom majkom, koja živi u Priboju, jer je želela da se svojim ušima uveri u to da li će se ona ili Anin sin Igor Polić preseliti u njenu nekretninu.- Mrkina supruga je našla broj telefona Milice Polić, majke Ane Bekute, i odmah je pitala da li je istina da će se ona i Anin sin Igor useliti njen stan u Beogradu! Milica je bila šokirana pozivom, nije ni znala šta da joj odgovori, ali koliko znam, nisu se svađale - kaže dobro obavešten izvor Kurira.

Isti izvor tvrdi da je Daša Mrkonjić na kraju zapretila svom i dalje zakonitom suprugu iseljenjem iz hotela ukoliko Anina familija kroči u stan!- Dragana želi da stan u kojem je godinama živela s Mrkom bude prazan ili da se proda, a da novac podele na ravne časti. Zapretila mu je da će sa stvarima izaći iz hotela na ulicu i pozvati medije da im ispriča kroz šta prolazi. Ona zna da joj Mrka samo želi dobro, ali za nju je neprihvatljivo da nekretnina pripadne Aninoj porodici - završava naš izvor.Pokušali smo da stupimo u kontakt s Mrkom i Bekutom, kao i sa Draganom Mrkonjić, ali niko od njih nije odovarali na naše pozive.

Briga gaUŽIVA NA TURNEJI S ANOMMilutin Mrkonjić postao je sastavni deo svakog nastupa svoje partnerke Ane Bekute. Pevačica je prošlog vikenda nastupila u Poreču, u diskoteci Ćazima Osmanija, a potom i u Splitu, a s njom je sve vreme bio i Mrka. Njih dvoje su se početkom nedelje vratili u Beograd, a uskoro idu na odmor.

Lj. Stanišić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track