ZAPALILA U LOS ANĐELES DA UPOZNA ZAOVU: Severina i Igor otišli da vide kako Nataša glumi advokata

U Holivudu

ZAPALILA U LOS ANĐELES DA UPOZNA ZAOVU: Severina i Igor otišli da vide kako Nataša glumi advokata

Stars -

Iako je u vezu s njenim bratom od februara 2015, a u novembru se udala za njega, pevačica je s Kojićevom sestrom komunicirala samo putem Skajpa

Severina i Igor Kojić su, nakon burnog perioda i saslušanja u policiji, zapalili za Ameriku kako bi pevačica napokon upoznala svoju zaovu Natašu Kojić.Iako su Severina i Igor u vezu uplovili u februaru 2015. godine, a samo nekoliko meseci kasnije, u novembru, stali i na ludi kamen, Nataša nije imala priliku da upozna snajku. Kebina ćerka, koja živi i radi u Americi, tačnije u Los Anđelesu, zbog poslovnih obaveza nije mogla da doputuje u Srbiju i prisustvuje svadbenoj ceremoniji svog brata i Severine, već su njih dve dosad komunicirale samo putem Skajpa.

Ljubav u SAD... Bračni par uživa u Kaliforniji
Ljubav u SAD... Bračni par uživa u Kaliforniji

Ali ovog februara Igor je sa suprugom otputovao u posetu svojoj sestri. Već u petak, kad su poleteli za Los Anđeles, Severina je na Instagram postavila video-snimak iz aviona i time nagovestila da putuju. Dan nakon toga Igor, Nataša i Seve fotkali su se u automobilu. Sve troje su srećni i nasmejani, a Instagram pratioci Igora Kojića (koji je i objavio fotografiju) bili su oduševljeni.- Konačno zajedno! - glasio je jedan od komentara.

Ni Dragan Kojić Keba, Igorov i Natašin tata, a Sevin svekar, nije izdržao da nešto ne napiše.- Trio gušti - prokomentarisao je Keba.

AdvokaticaSNIMA SERIJU!Nataša Kojić je pre skoro devet godina otišla u Ameriku na studije. Boravak u Kaliforniji, kao i svi oni koji tamo dođu, pokušava da iskoristi za ulazak u filmsku industriju.Dosad je uspela da statira u filmu „Vuk sa Vol strita“ s Leonardom Dikapriom u glavnoj ulozi, a nedavno se slikala u „Sonijevom“ studiju na snimanju serije.- Probudila sam se u ulozi advokata! - napisala je Nataša pored fotke u šminkernici.

BONUS VIDEO:

SEVERINA I IGOR SASLUŠANI U POLICIJI: Kojići pred sudom zbog optužbi Milana Popovića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja