OLJA CRNOGORAC O DANAŠNJIM DEVOJKAMA: Takmičite se sa AVETIMA u tome koja će da ima VEĆE DU*E!
Foto: Printskrin

Opametila se

OLJA CRNOGORAC O DANAŠNJIM DEVOJKAMA: Takmičite se sa AVETIMA u tome koja će da ima VEĆE DU*E!

Stars -

Modna dizajnerka, koja je i sama podlegala estetskim korekcijama, odlučila je da održi važnu lekciju "devojkama sa Instagrama".

Olja Crnogorac oprobala se u manekenstvu i voditeljstvu, a izlgeda da se posle svega opametila, pa je sa svojim pratiocima na Instagramu podelila neobičan post.

Ona je dala iscrpni komentar o tome kakav je današnji svet i čime su devojke postale opsednute, a nije sakrila da je i sama bila deo toga.

Printscreen/Instagram
Printscreen/Instagram

"Zverstvo našeg sistema o klasifikaciji lepote i poimanju šta je danas lepo će nas jednog dana sve samleti. Jedeš "brzu hranu", a hoćeš da si Naomi,živis nezdravo ,a hoćeš da si lepa i "bez bora" i u 50, htela bi dijamante,ali jeb*iga, tvoj drug sa faksa ne može da ti ih priušti. Trčiš za nekim slikama iz časopisa i za nekim polu avetima od metar i pedeset koje su se proslavile na najgori mogući način,takmičis se da li si ugradila ti veće du*e, ili ga ima mamina kolegenica koja je rasla na čvarcima,iskriviš kičmu dok zauzmeš "valjanu Instagram pozu", ali devojko,ti si kad pogledaš puno više od toga. Puno više od taga u kafićima...kafančugama,puno više od preodvratnih komentara kako ti je drugarica prelepotica i kako ova prelepost na slici nema kraja. Neka ova moja slika bude oličenje svega toga i svega čega sam i ja jednom davno bila deo. Deo jedne ere za koju sam mislila da je prošla...ali najgore tek dolazi...Internet nas polako i lagano ubija, ali bezbolno, bez tragova krvi uz pomoć lajka i smajlija", napisala je Olja na svom profilu.

EPK

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja