MUŠKARCI ĆE SE OBRADOVATI: Rada privodi goste u krevet!
Foto: Dragan Kadić, Damir Dervišagić

Sani Armani i Radenovićka ponovo na Pinku

MUŠKARCI ĆE SE OBRADOVATI: Rada privodi goste u krevet!

Stars -

Nekadašnje zvezde ružičaste televizije vraćaju se u matičnu kuću - Draškovićeva će voditi emisiju „Crnobeli svet“, a njena koleginica će imati autorski projekat „Rada sam“.

Posle višegodišnje pauze na TV Pink se vraćaju Sandra Drašković, poznatija kao Sani Armani, i Rada Radenović, saznaje Kurir!

- Sandra će da vodi emisiju koja će počinjati oko ponoći. Interesantno je da neće biti jedina voditeljka, već će joj društvo praviti čuvena noćna ptica Studija B Ivon Jafali, koja je već završila pregovore s ružičastom televizijom i svojoj uskoro bivšoj TV kući je najavila odlazak. Njih dve će s gostima razgovarati o najaktuelnijim temama, imaće živa uključenja i emisija će se zvati „Crnobeli svet“ - kaže izvor Kurira.

Njena koleginica Rada Radenović, koja je dugo bila zaštitno lice Pinka, vraća se autorskom emisijom pod nazivom „Rada sam“, koja će se emitovati sredom.

- Ideja je da se Rada vrati u punom sjaju i da se gledaocima predstavi onako kako su je oni svih ovih godina i doživljavali - kao seksi ženu kojoj će sve tajne otkriti u krevetu! Tako će Radenovićeva svoje goste dočekivati u opuštenoj atmosferi, studio će biti pretvoren u spavaću sobu, prvo će pričati za šankom uz pićence, a kasnije će se opustiti i nastaviti razgovor u krevetu - otkriva dobro obavešteni sagovornik Kurira.Sandra Drašković se nije javljala na pozive novinara Kurira, niti je odgovorila na našu poruku, a Rada Radenović je bila nedostupna.

SvitanjeSVETLANA NAS BUDI U POLA PET!Voditeljka Svetlana Aleksić posle godinu dana porodiljskog odsustva vraća se na ružičastu televiziju! Aleksićeva će voditi „Svitanje“, emisija će počinjati u pola pet ujutru i trajaće do osam sati, nakon čega se nastavlja „Dobro jutro sa Jovanom i Srđanom“.- Neće biti jednostavno jer je beba mala, ali se radujem povratku. Mi ćemo biti prvi u davanju informacija koje su građanima neophodne i zbog toga se radujem što sam deo tog tima. S druge strane, u porodici imamo dosta kandidata koji će brinuti o sinu Viktoru - kaže Svetlana.

Ljiljana Stanišić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track