(VIDEO, FOTO) OČARANI NJENOM LEPOTOM: Žiri Pinkovu zvezdicu uporedio sa Adrijanom Limom!
Foto: Privatna Arhiva, Profimedia

BLISTALA

(VIDEO, FOTO) OČARANI NJENOM LEPOTOM: Žiri Pinkovu zvezdicu uporedio sa Adrijanom Limom!

Stars -

Emilija Boškić se večeras predstavila pesmom "Touch the sky" od Džuli Fovlis. Emilija je potpuno oduševila žiri i sa svih pet glasova sebi obezbedila mesto u petom krugu.

"Ja sam se osetio kao Robin Hud, imam luk i strelu i gađam jabuke bele. Super mi je bilo, elegantno, simpatično. Bilo mi je super" rekao je Sergej Ćetković.

"Bilo je strava, genijalno je bilo. Haljina je top, ličiš na Adrianu Limu, pevaš strava. Bilo mi je prelepo, prelepo. Stvarno je bilo divno. Priredila si nam pravi šou, pravu zabavu i to je baš ono što ovaj šou treba da ima", rekao je Sale Tropiko.

foto Printscreen
foto Printscreen

"Ti zračiš toliko jednu lepu energiju, ništa nije banalno, jeftino. Sve je toliko lepo i veličanstveno. Toliko si se lepo obukla i lepa si", rekla je Goca Tržan.

foto Printscreen
foto Printscreen

"Ima tu neku italijansku lepotu. Ako i glumiš, čula sam da se baviš i manekenstvom, a verovatno bi želela da budeš i voditeljka. Ja bih volela da upišeš glumu, jer tako lepih glumica, skladnih, koje zrače tako plemenitom energijom, nema. Emilija, želim ti svu sreću na putu ka uspehu, ti si multitalentovana", rekla je Leontina.

Emilija Boškić - Touch The Sky by PinkoveZvezde

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja