PRVI PUT SE OGLASILA VANBRAČNA ĆERKA MIKIJA MEĆAVE: Ovo je njena PRAVA ISTINA o odnosu sa ocem!
Foto: Nemanja Pančić

Otkrila sve što misli o pevaču

PRVI PUT SE OGLASILA VANBRAČNA ĆERKA MIKIJA MEĆAVE: Ovo je njena PRAVA ISTINA o odnosu sa ocem!

Stars -

O odnosu Mikija Mećave sa njegovom vanbrančnom ćerkom Marijom Marinković se dosta pisalo, a ona se do sad nije oglašavala.

Miki se pravdao u luksuznoj vili da je brinuo o Radmili i ćerki, a sada se i Mikijeva ćerka Marija je odlučila da razreši sve nedoumice, pa je na svom Fejsbuk profilu napisala sledeće.

"Miki je fantastičan čovek, imala sam vremena da ga bolje upoznam i znam o čemu govorim. Ono što se izdešavalo u prošlosti me ne zanima, onaj koji nije grešnik, neka uprti prstom na nas grešnike!!! Molim lepo.. Imala sam prelepo detinjstvo i nisam maštala ni o čemu, jer sam imala sve ono što je bilo potrebno, zahvaljujući mojoj majci koja je bila i uvek je tu za mene!

Miki je ušao u moj život onog momenta kada sam i sama postala roditelj i shvatila suštinu. Najgore je osuđivati, a ne razmisliti pre toga. Svako ima svoj neki razlog, zbog čega je sve to tako, i ja to podržavam.. Prezadovoljna sam, mogu reći da nije bilo.. njih.. ne bi bilo ni mene, a što je najgore ne bi bilo "MAGDALENE". Tako da umesto da ga ložite lažima i glupim pitanjima, evo, možete da ga puno pozdravite i poželite mu sreću od mene i Magdalene".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track