PET GODINA VEZE Mrka i Ana: Ljubili smo se od rane zore!
Foto: Nemanja Pančić

Romantični

PET GODINA VEZE Mrka i Ana: Ljubili smo se od rane zore!

Stars -

Političar je pevačici poklonio buket cveća, a nakon što su jedno drugom poželeli da još dugo godina slave Dan zaljubljenih, otišli su na posao: ona u Grand, on na gradilište

Milutin Mrkonjić (75) i njegova draga Ana Bekuta (57) već pet godina zaredom slave Dan zaljubljenih jer su baš na taj dan počeli svoju vezu, kojoj mnogi 2012. nisu davali dug rok trajanja!Međutim, bivši ministar i folk zvezda juče su proslavili pet godina ljubavi, a slavlje je, kako su nam rekli, počelo od ranog jutra.- U našem domu se od rane zore slavi Sveti Valentin. Za nas je to poseban dan - rekao nam je Mrka i dodao da nisu planirali neku pompeznu feštu jer su i Ana i on juče imali poslovne obaveze.- Ana se upravo sprema za snimanje „Zvezda Granda“, a ja idem na gradilište. Obaveze moraju da se završe, a posle toga će biti vremena i za nas dvoje. Važno je da smo zajedno, sve ostalo je nebitno - raspoloženo je Mrka izjavio za Kurir, a onda je telefon predao svojoj lepšoj polovini.- Hvala što ste se setili da nam čestitate ovaj značajan datum. Nadam se da je i vama lep kao Milutinu i meni. Poljupcima smo počeli ovaj lepi dan. Koliko god godina bude ispred nas, volela bih da ih zajedno provedemo. Od Milutina sam dobila cveće, a ako na vreme završim snimanje „Zvezda Granda“, ići ćemo i na neku lepu večeru - rekla nam je Bekuta.

Na pijaciBEKUTI DOŠLA MAJKA U POSETUKamere emisije „Paparaco lov“ snimile su prošle nedelje Anu Bekutu na pijaci u društvu njene majke Milice, što je odmah protumačeno kao Miličino doseljenje u Beograd, i to u stan Mrkine supruge.- To nije tačno! Majka mi je bila u poseti, često ona dolazi. Šta je tu čudno? - rekla nam je Bekuta.

Samo Mrka zna gde je... Dragana Mrkonjić
Samo Mrka zna gde je... Dragana Mrkonjić

PromenaPRESELIO ŽENU NA TAJNU LOKACIJUMilutin Mrkonjić iselio je zakonitu suprugu Draganu Dašu Mrkonjić iz hotela u centru Beograda, u koji ju je smestio krajem prošle godine, o čemu je Kurir prvi pisao. Političar se na ovaj korak odlučio zbog sve većeg pritiska medija, pa je ženu ovoga puta smestio na tajnu lokaciju i sada samo on zna gde se ona nalazi. Kako smo saznali, Daša je iz hotela najpre otišla u svoj stan na Vračaru, odakle ju je Mrkonjić odvezao u apartman u kojem će živeti do daljeg.

Jelena Stuparušić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Ovako je Mrkonjić iznenadio Anu Bekutu za Dan zaljubljenih

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track