VOLI GA KAO DA JE NJEGOV: Pogledajte kako je MUŽ Elene Karić čestitao PUNOLETSTVO njenom sinu!
Foto: Printscreen/Instagram

Rođendan

VOLI GA KAO DA JE NJEGOV: Pogledajte kako je MUŽ Elene Karić čestitao PUNOLETSTVO njenom sinu!

Stars -

Elena Karić iz svoje veze sa Andrijom Draškovićem ima sina Matiju, koji je danas napunio 18. godina.

Koliko je sin Elene Karić blizak sa njenim sadašnjim mužem Jugoslavom, govori i poruku koju mu je i on posvetio za punolestvo.

"Moja svetlost danas puni 18 godina. Želim ti magiju i radost kroz celo tvoje putovanje. Ne zaboravi da šapućeš drveću, zaljubiš se u zalaske Sunca i da obožavaš zvezde. Ne zaboravi da je najlepši miris, miris zemlje, a najlepša oblina na ženskom telu osmeh. Nemoj nikada da dozvoliš da te mali umovi ubede da su tvoji snovi preveliki. Volim te puno", napisala je Elena.

Njenim čestitkama pridružio se i Jugoslav, pa je okačio jednu veoma dirljivu sliku i dodao komentar.

"Danas naš Sin Matija puni 18 godina. Danas je otprilike tačno 15 godina od kada smo se prvi put upoznali i videli i mogu da kažem da je to bila ljubav na prvi pogled. Kao juče se sećam našeg prvog susreta, nešto nas je vezalo istog trena. Sa ove distance i dalje nisam siguran ko je imao veću tremu - onn ili ja. Ravno 15 godina je prošlo od kada se jedan slatki mali šuškavi gospodin uvukao u moje srce ZAUVEK i od tog dana do danas je ostao isti: Nežan, ljubazan, emotivan, pravičan, lep, dobar, požrtvovan. Mamin i tatin sin. Jedno veliko hvala mami Eleni za ovaj dar. Učinila si da moj život bude kompletan", objavio je Jugoslav.

Printscreen/Instagram
Printscreen/Instagram

EPK

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track