TALENAT: Guvernerkin bratanac zvezda u Nemačkoj!
Foto: Printscreen

Dvanaestogodišnji Srbin takmiči se u „Vojsu“

TALENAT: Guvernerkin bratanac zvezda u Nemačkoj!

Stars -

Rođak Jorgovanke Tabaković i pevačice Viktorije oduševio žiri, posebno nemačku zvezdu Nenu, koja će mu biti mentor do kraja šoua

Andrej Mišković, bratanac pevačice Snežane Mišković Viktorije, ali i guvernerke Narodne banke Srbije Jorgovanke Tabaković, osvojio je publiku i žiri u nemačkoj verziji svetskog muzičkog takmičenja „Vojs kids“!

Ovaj dečak talenat je nasledio od tetke, koja se decenijama bavi muzikom i ponosna je na njegov uspeh. Viktorijin rođeni brat, koji s porodicom živi u Frankfurtu, rešio je da sinu ispuni želju i prijavi ga u najpopularniji šou u Nemačkoj. Andrej, koji pored toga što peva odlično svira gitaru, nastupio je pre nekoliko dana i plasirao se u naredni krug takmičenja. Njegovim pevanjem posebno je bila oduševljena velika nemačka zvezda Gabrijela Sazan Kerner, poznatija kao Nena, koja će mu do kraja takmičenja biti mentor.

Na tetku ima glas... Andrej Mišković
Na tetku ima glas... Andrej Mišković

Tetka Viktorija je veoma ponosna.- Andrej je divan i talentovan dečko, ali pre svega je jedno fino i vaspitano dete. Šta drugo mogu da kažem osim da sam preponosna. Sada mogu mirno u penziju - kroz smeh nam je rekla Viktorija i dodala da se pribojava što će njen bratanac veoma mlad postati poznat:- Još je dete. Ovo neka mu služi samo kao stepenik, da se malo bolje upozna s tim svetom.

Tim povodom pokušali smo da kontaktiramo i s Viktorijinom sestrom od strica Jorgovankom Tabaković, ali ona nije odgovarala na naše pozive, mada ne sumnjamo da je i ona ponosna na bratanca.J. C. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track