(FOTO) SEĆATE SE MILICE? Takmičila se u Operaciji trijumf, POKUŠALA SAMOUBISTVO, a evo gde je danas
Foto: Printskrin/Youtube

Ne bavi se pevanjem

(FOTO) SEĆATE SE MILICE? Takmičila se u Operaciji trijumf, POKUŠALA SAMOUBISTVO, a evo gde je danas

Stars -

Nekadašnja pevačica Milica Majstorović, koju je proslavilo takmičenje "Operacija trijumf", danas se ne bavi pevanjem.

Majstorovićeva je 2012. godine upisala studije glume, a onda dve godine kasnije zaigrala u predstavi "Dogvil", rađenoj po istoimenom hit filmu, u kojoj je pobrala sve simpatije pozorišne publike, pohvale kritičara i neke nagrade.

Milica je nastavila da se bavi glumom, te danas igra u predstavi "Kir Janja" u Knjaževačko-srpskom teatru, i za ovu ulogu Milica je dobila brojne pohvale.

Evo kako Milica danas izgleda:

Podsećamo, Milica je 2008. učestvovala u takmičenju "Operacija trijumf", gde je dogurala do finala, ali nije uspela da izgradi želejnu muzičku karijeru. Publika je pamti po hit pesmu "Savršeni par", koju je snimila i na engleskom jeziku, i nastupu na "Beoviziji" 2009. godine sa duetksom pesmom "Hejter" koju je snimila sa kolegom iz takmičenja Danijelom Pavlovićem.

Milicu su pratile brojne kontroverze nekon takmičenja. U februaru 2010. godine pokušala je samoubistvo, o čemu je i sama kasnije govorila.

"Tu noć mi se sve skupilo, sto puta sam u sebi izgovorila: "Ne mogu više da živim, hoću da se ubijem." Uzela sam dve-tri tablete za sniženje pritiska i naizmenično kombinovala sa alkoholom, pri tom bolujem od anemije i organizam mi je veoma iscrpljen. Roditelji su me u besvesnom stanju našli u ve-ceu i pozvali Hitnu pomoć. Da mi se u tom trenutku pred rukom našao neki pogodan predmet, ko zna šta bi bilo. I ranije sam pokušavala da naudim sebi tupim žiletima, ali mislim da me bog još uvek ne želi kraj sebe", rekla je Milica nakon nesrećnog događaja.

Milica je, prema pisanjima nekih medija, samo dva meseca kasnije , u aprilu 2010. godine, ponovo digla ruku na sebe na isti način.

(Puls)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track