Ili joj se ne sviđa ili nije verenički: Veljkova devojku pokrenula lavinu komentara na internetu!
Foto: Instagram

Fotografija probudila sumnju

Ili joj se ne sviđa ili nije verenički: Veljkova devojku pokrenula lavinu komentara na internetu!

Stars -

Nekolicina se verovatno seća da je Veljko jednoj bivšoj devojci poklonio prsten uoči Božića, a njegova sadašnja devojka je jednim potezom probudila sumnju...

Ana Cakić juče je proslavila rođendan, a njen dečko Veljko Ražnatović se potrudio da je iznenadi na romantičan način.

Ona je na poklon dobila buket crvenih ruža koje simblišu ljubav, ali i prsten sa velikim kamenom, a mnogi su je, nakon što je fotografiju iznenađenja objavila na svom Instagram profilu upitali da li je reč o vereničkom prstenu.

Ni Ana ni Veljko se nisu oglašavali ovim povodom. Ipak, mnogima je poznato da ovo nije prvi put da Veljko devojci pokloni prsten.

Naime, njegova bivša dvojka Maša je za Božić takođe dobila prsten, a i tada su mnogi spekulisali da je reč o veridbi. Za razliku od Ane, Maša je tada odmah stavila prsten, dok je Ana danas objavila fotografiju na kojoj očigledno ne nosi ovaj komad nakita.Izvor: Story.rsSa sajta Story.rs pročitajte i:Ono kad u najvažnijem trenutku doživiš peh: Top 5 gafova najvećih zvezda šoubiza (VIDEO)Nema ni 2 godine, a već obožava šminku: Evo šta se desi kada se Leona poigra četkom za rumenilo (FOTO)Pakleni plan je u potpunosti uspeo: Atina i Nika su Jeleni priredile pravu zavrzlamu, a LJUTNJA je i ovog puta izostala (VIDEO)

Ovo je sporna fotografija zbog koje su Nadu Macuru ismejali na drušvenim mrežama, a njen odgovor će postideti većinu (FOTO)

Evo o čemu se ZAPRAVO radilo: Novak Đoković progovorio o snimku koji je munjevito obišao Srbiju

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

MALTRETIRA DEVOJKU: Veljko Ražnatović NE DOZOVLJAVA svojoj devojci da SPAVA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track