(VIDEO) MILAN KALINIĆ SE OGLASIO POSLE BRUTALNE SVAĐE SA DAROM: Ja održavam NIVO, a njoj nema SPASA!
Foto: Printscreen

Poneo se kao džentlmen

(VIDEO) MILAN KALINIĆ SE OGLASIO POSLE BRUTALNE SVAĐE SA DAROM: Ja održavam NIVO, a njoj nema SPASA!

Stars -

Svađa Milana Kalinića i Dare Bubamare obeležila je sinoćnu emisiju "Pinkovih zvezda". Naime, svi su ostali u šoku kada su sevnule varnice između njih dvoje. Pevačica nije birala reči, voditelja je nazvala pe.erčinom, a Milan ju je upozorio da to što priča je jako ružno.

Voditelj nije krio razočarenje, a otkrio je i šta misli o celom sukobu.

"Nemam komentar, sve što sam rekao rekao sam, strašno je da je ovakva scena, prostakluk glavna vest. Ali dobro, valjda ružne stvari zanimaju ljude. Žao mije što moram da bude deo takvih stvari. Neke stvari ne možete da birate, morate da očekujete ovakve stvari. Trudim se da održim neki nivo, s moje strane se uvek drži nivo, ali teško je da održite druge. Kada pristanete da uđete u cirkus, morate nekad da ispadnete i kolvn", kaže Milan. Komentari su naklonjeni voditelju koji je džentlmenski odreagovao.

Foto: Printskrin/Jutjub
Foto: Printskrin/Jutjub

Sledeće subote će se emitovati emisija koja je snimana pre događaja, što može da zbuni gledaoce, pa je Milan upozorio na vreme

"Emisije ne idu po redu, pa će biti ona koja je bila pre incidenta", otkrio je voditelj. "Zahvaljujući nekim osobama, ja sada najmanje uživam na svom poslu, ali dobro, ja sam ga birao. Ovakvi incidenti mogu da izazovu kod mene da postanem nešto što ne želim da budem", otkrio je Milan.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

BEZ BLAMA: Najveći skandali u istoriji "Parova"!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track