ŠOKANTNIJE IZBACIVANJE IZ VILE NISTE VIDELI Svi su plakali samo LJUBINA ĆERKA nije, a razlog je...
Foto: Happy

Parovi

ŠOKANTNIJE IZBACIVANJE IZ VILE NISTE VIDELI Svi su plakali samo LJUBINA ĆERKA nije, a razlog je...

Stars -

Kikbokserka Ljuba Pantović večeras je napustila luksuznu vilu u Zemunu!

Ljuba je provela mesec dana u rijalitiju, a sama je istakla da želi da napusti takmičenje kako bi bila sa svojim verenikom Mirkom koji je željno čeka u Švedskoj.

Ljuba je zauzela poslednje mesto na tabeli, a iako je Smilja Janković bila iznad nje, svi su očekivali da će Ljuba izaći jer je apelovala na glasače da ne glasaju za nju.

LUDILO U PAROVIMA: Vesna naterala Ljubu da SKINE GAĆE, da joj dokaže OVO!

Nakon što je Ljuba Pantović napustila luksuznu vilu osvojivši poslednje mesto na tabeli sa glasovima publike, voditeljka Bojana Ristivojević je saopštila da će izaći još jedan takmičar. Ona je objasnila da je na televiziji jedan broj, a da učesnici treba da se poređaju u vrstu i takmičar koji bude nosio broj koji se nalazi na televiziji, ispada.

Svi učensici "Parova" ispratili su Ljubu do vrata, a Jelena Krunić i Dalila Mujić nisu mogle da zadrže suze.Voditeljka je prokomentarisala kako to da Aleksandra ne plače zbog majke, a ona je odgovorila da je imala osećaj da će njena majka izaći, ali da to što ne plače, ne znači da joj nije teško.

"Parovi" su se nesvesno popakovali jedno iza drugoga, pa je svako od njih otvarao vrata. Ukoliko se vrata otvore, taj takmičar izlazi. To se i desilo Davidu Dragojeviću kome su se vrata otvorila, pa je bez pozdrava izašao iz vile.

Ksenija Kranjec, Jelena Krunić, Dalila Mujić i Aleksandra Subotić su vrisnule u plač, a Ljubina ćerka je čak završila u izolaciji zbog svađe sa Vesnom Rivas.

Ipak, Bojana je posle nekoliko trenutaka stala kod vrata, otvorila ih i uvela Davida."Ipak na ekranu nije bio broj devet" rekla je nasmejano ona, a David je skočio u zagrljaj svojim prijateljima.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

BEZ BLAMA: Najveći skandali u istoriji "Parova"!

Happy

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track