DRAMA KOŠARKAŠICE SE NASTAVLJA: Simon PRETI Milici Dabović! Evo i čime...

Stop nasilju

DRAMA KOŠARKAŠICE SE NASTAVLJA: Simon PRETI Milici Dabović! Evo i čime...

Stars -

Šime Šiklić Simon, bivši dečko nekadašnje košarkašice Milice Dabović, poslednjih nekoliko dana često je u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu.

Dabovićeva je svog bivšeg partnera, osim za fizički napad, prijavila da je nedozvoljeno posedovao određenu količinu oružja, da joj je ukrao novac, ali i auto koji je u vlasništvu njenog oca.

Međutim i Simon je prijavio svoju nekadašnju partnerku. On joj preti da će je izbaciti iz stana u kom sada živi.

Prebijena Milica Dabović

"Prijavio sam je za stan, jer je promenila bravu i jer me je izbacila. Prijavio sam policiji sve to, tako da ću sa nadležnim ljudima ući u stan koji je moj, a u kojem ona trenutno živi. Stan se vodi na nju, ali sam ga je platio. Biće izbačena iz stana", rekao je Šiklić.

Simon tvrdi da u njihovoj vezi nije bilo nasilja i da se kaje samo zato što se veza tako završila, a da je četiri dana pre napada bio na njenom rođendanu zato što je ona instistirala.

"To je bila maska, nije trebalo da se pojavim tamo, ali me je ona ubedila i ja sam došao da je ispoštujem. Pripremio sam joj tada poklon, sve što je poželela da dobije i platio sam parti koji je organizovala. Da se razumemo, njen rođandan sam platio ja, a ne ona. Ali, ti pokloni nisu važni, oni dođu i prođu. Bitnije su reči koje su izgovorene i njene turbo laži", rekao je Simon Šiklić.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja