Najnovije vesti

PAR KOJI JE UZBURKAO CELU SRBIJU: Svađali se, MIRILI, a ovo su NOVE ROMANSE BIVŠIH LJUBAVNIKA!
Foto: Dado Đilas, Damir Dervišagić, Marina Lopičić

GLUMICA IMA NOVOG DEČKA

PAR KOJI JE UZBURKAO CELU SRBIJU: Svađali se, MIRILI, a ovo su NOVE ROMANSE BIVŠIH LJUBAVNIKA!

Stars

Jelisaveta Orašanin navodno je već dva meseca u ozbiljnoj vezi sa košarkašem Milošem Teodosićem i zbog njega sve češće ide u Moskvu, a Vuk se, kako saznajemo, zaljubio u devojku koja nije iz javnog života.

Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić upoznali su se dok je košarkaš boravio u Beogradu, i to putem zajedničkih prijatelja, i vrlo brzo su uplovili u strasnu romansu.

Oni koji ih poznaju kažu da su stvoreni jedno za drugo, ali i da je Teo u lepoj glumici pronašao sve što je tražio.Iako zasad ova veza funkcioniše na daljinu, Jelisaveti ne pada teško da vikendom putuje u Moskvu u posetu svom partneru. I Teo dolazi u Beograd kada mu obaveze dozvole i svaki put kada su zajedno trude se da svoju vezu sakriju od javnosti.

Miloš Teodosić je pre Jelisavete bio zaljubljen u Anastasiju Ražnatović, ćerku folk dive Cece Ražnatović, a bio je u vezi i sa odbojkašicom Majom Ognjenović i voditeljkom Sofijom Rajović.

Foto Instagram
Foto Instagram

Jelisaveta je pre Teodosića bila u dugoj vezi sa Vukom Kostićem i, iako su se poslednjih meseci svađali i mirili te u javnosti često potvrđivali da se vole, na tu vezu je stavljena tačka.

"Jelisaveta i Vuk već neko vreme nisu zajedno, a ostali su u prijateljskim odnosima i nisu ni prvi ni poslednji takav par", objašnjava izvor blizak glumcu.

Foto Damir Dervišagić
Foto Damir Dervišagić

Po gradu se priča da je Jelisaveta upravo zbog Teodosića ostavila Vuka Kostića, a, kako saznajemo, on ima drugu devojku i ne tuguje za glumicom.

TEO ZAVEO JELISAVETU Vuk Kostić: Pucao bih u nju zbog ljubomore!"Smešne su priče da Vuk pati. Naprotiv. Mislim da njega uopšte ne dotiče ta priča i da bi im on poželeo svu sreću. Vuk je prilično srećan i ispunjen i to primećuju svi oko njega jer ima devojku s kojom se viđa već neko vreme i to vrlo lako može biti i ona prava, ali to će vreme pokazati. Odlučio je da za prvo vreme ipak ne izlazi s njom u javnost jer se plaši da bi to moglo da im pokvari lepu priču koju imaju, a to ne želi. On nikada nije ni bio od onih koji mašu svojim vezama u javnosti, niti je voleo da se slika i pokazuje, a u principu je uvek težio da u vezama bude sa osobama koje nisu poznate javnosti, upravo zbog toga što njemu smeta sav taj publicitet, a to mu se dešavalo poslednih godina", otkriva izvor.

Foto Marina Lopičić
Foto Marina Lopičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Košarkaši su pravi magnet za devojke, a ove čuvene cice su najbolji dokaz za to

Blic/ovana Veljković

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...