MARINKO ROKVIĆ PRVI PUT U JAVNOSTI POSLE TUČE NA PARKINGU Evo šta je PORUČIO momku kojeg je pretukao
Foto: Dragana Udovičić

Njegova strana priče

MARINKO ROKVIĆ PRVI PUT U JAVNOSTI POSLE TUČE NA PARKINGU Evo šta je PORUČIO momku kojeg je pretukao

Stars -

Incident na parkingu jednog šoping centra koji se dogodio pre više od mesec dana u kome je učestvovao poznati pevač Marinko Rokvić izazvao je veliku pažnju javnosti.

O incidentu se danima govorilo, a tome su doprinele i detaljne izjave mladića Ivana Agbabe koji je bio učesnik sukoba. Iako je objašnjavao kako je pevač zbog parking mesta nasrnuo na njega i njegovu devojku i zadao mu povrede, Marinko se tim povodom nije oglašavao, sve do danas.

"Naš susret je bio spret nesrećnih okolnosti. Njegova devojka je počela da udara po haubi mog auta, nas dvojica bismo se lako dogovorili kao muškarci. Kad sam ja hteo da izadjem iz kola, on je prišao i priklještio mi prst, onda sam ja izašao iz auta, ali tuče nikakve nije bilo. Devojka je bila ispred haube, ali je nisam napao, nema šanse", rekao je pevač u emisiji "150 minuta".

On je dodao da bi više voleo da su to rešili između sebe umesto što je priča otišla u medije.

"Nek dođe da sednemo kao muškarci, da se izmirimo, bilo, desilo se. Ja nisam od onih pevača koji je izgradio karijeru na takvim stvarima, već lepim ponašanjem i pesmama. Ljudima malo i smeta verovatno što je tako kako jeste. Kažite mi nekog drugog ko se ponosi porodicom kao ja svojom", kaže Marinko.

Na pitanje kako je njegova porodica reagovala kada je čula za sukob, Marinko odgovara da nisu bili nimalo prijatno iznenađeni.

"Svi su bili zatečeni, ali desilo se, Bože moj, da je neko drugi... Koliko puta se desi u saobraćaju. Nije mi samo jasno zbog čega je on obavestio sve medije. Pojavio se i sa štakom i sa kragnom", završava pevač.

PRVI PUT U JAVNOSTI POSLE INCIDENTA: Evo šta je Marinko Rokvić uradio nakon TUČE na parkingu

MARINKO BIO U VEZI S VLASNICOM BOŽEN KOZMETIKE: Ostavio je posle 2 godine bez reči

(FOTO) OVAKO SE SPREMAO DA BIJE: Marinko Rokvić devedesetih godina na naslovnoj strani u TERETANI!

MLADIĆ KOJEG JE ROKVIĆ PREBIO Nemojte puštati da vas BAHATI LJUDI preskaču u redovima, ma ko bio!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) Najveće ESTRADNE TUČE u poslednjih 10 GODINA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track