Najnovije vesti

ABRONOŠA: Patriota klinca prodaje za 1.000 evra

Usred srede

ABRONOŠA: Patriota klinca prodaje za 1.000 evra

Stars

Pozdrav, najdraži moji. Nadam se da ste dobro i da ste me željno iščekivali cele nedelje! Odmah počinjem s pričama, nema čekanja!

Saznala sam jednu, malo je reći šokantnu priču! U pitanju je jedan filmski radnik, zvaćemo ga Patriota, koji je i te kako razvio svoj privatni biznis podvođenja mladih kolega. Da, da! Patriota je angažovao jednog aktuelnog glumca, zvaćemo ga Klinac, da pruža seksualne usluge za novac. Ali ni to nije sve. Mladić se prodaje samo muškarcima, tako da, kad se Klinac dopadne nekom gej reditelju ili scenaristi, taj samo namigne Patrioti i gotov posao. Njih dvojica uzimaju dobru lovu na tome i sve dele. Ali Klinac nije aktuelan samo u filmskom svetu u Srbiji već i preko grane. Tu spadaju razni evropski gradovi, a načula sam uskoro i Amerika. Osladile su im se pare i ne planiraju da stanu. Saznala sam i da se cena kreće od 700 do 1.000 evra. Zavisi od toga šta klijent traži.

Druga priča tiče se jednog propalog Repera. Tip je pre nekih desetak godina žario i palio javnom scenom, muvao je poznate i one manje poznate cice, a sada je, malo je reći - klošar. Reper je pre dve godine pozvao mog prijatelja i tražio mu novac na zajam. Bilo je to nešto tipa: „Ej, druže, ti si? Slušaj, treba mi soma i po dinara, brate moj. Nemam da platim struju. Ajde, pozajmi mi, vraćam ti za mesec dana. Gori mi pod nogama.“ Iako je moj drug najpre mislio da se neko šali s njim pa je rekao Reperu da se ne poznaju, on je insistirao da mu da novac, pa čak je krenuo i da plače. I ovaj šta će, sažali se na njega i da mu novac. I pogodite šta? Nikada mu nije vratio. Inače, imam još neke priče o ovom Reperu, ali neki drugi put, nije fora da kažem odmah sve.

Još jednu pričicu imam za vas. Tiče se jedne propale pevaljke, zvaćemo je Palčica. Ona je svojevremeno bila mnogo popularna i imala je super pesme, devojčice su je obožavale, ali ona je sebe svojim skandalima spustila na dno. Sada nema pas za šta da je ujede, ali je rešila da neće da živi u besparici, pa spava s kolegama za lovu. Nedavno sam je videla na snimanju jedne emisije, gde je spopala jednog pevača, zvaćemo ga Staniša. On mlati pare na nastupima, pa je Palčica videla svoju zlatnu koku. Sve vreme je sedela pored njega i ćaskala s njim, a nekoliko puta ga je uhvatila i za ruku. Na kraju emisije, kad je Staniša krenuo kuću, Palčica je poletela za njim. Nadam se da joj se posrećilo.

To bi bilo to, drage moje. Čitamo se sledeće srede. Ljubim vas.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...