(FOTO) MILICA DABOVIĆ SE NE ODVAJA OD NOVOG DEČKA: Košarkašica u strahu, dobija PRETNJE!
Foto: Printskrin

Prati je na svakom koraku

(FOTO) MILICA DABOVIĆ SE NE ODVAJA OD NOVOG DEČKA: Košarkašica u strahu, dobija PRETNJE!

Stars -

Milica Dabović je već nekoliko dana u vezi sa biznismenom Vukom, koji je zbog njene bezbednosti prati na svakom koraku.

Novi dečko Vuk je 24 sata u njenom društvu, pruža joj svakodnevno pažnju i nežnost, kao i zaštitu i tako joj pomaže da se oporavi od incidenta sa bivšim dečkom Simonom od pre dve nedelje, a koji i dalje traje s obzirom na optužbe koji bivši partneri svakodnevno upućuju jedno drugome.

"Milica dobija pretnje i zbog toga je Vuk odlučio da, dok cela frka ne prođe, sve vreme bude uz svoju dragu", na putu u Parizu, a planiraju i put u Dubai. On joj je pravio društvo i u Novom Sadu, ali i kad je skidala tetovažu posvećenu Simonu. Ona je trenutno ranjiva i njegovo društvo joj prija i tada može potpuno da se opusti - kaže izvor blizak košarkašici.

Milica je na svom Instagram profilu objavila i fotografiju Vuka uz komentar: "Nju čuva neko mnogo jak".

Foto: Printskrin/Instagram
Foto: Printskrin/Instagram

Vuk će sa Milicom čak stići i do Pariza, gde bi ona trebalo da prikupi dokaze o tome da je Simon sa njenih kartica uzimao novac bez njenog znanja, a kako se spekuliše, radi se o iznosu od 15.000 evra. Nakon toga par planira romantično putovanje u Dubai da bi se opustili i pobegli od priče u vezi sa Simonom.

Podsećamo, Milica je u utorak uveče otišla u policiju, i to zajedno sa Vukom jer joj je u toku dana na vrata stana neko zakačio poruku u kojoj, između ostalog, piše "da se živa neće vratiti iz Francuske ukoliko tamo bude otišla da s advokaticom nabavi dokaze protiv bivšeg dečka Simona".

Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva

Novi dečko bivše košarkašice je imućni biznismen i vlasnik građevinskih firmi u Lihtenštajnu i Austriji u kojima je zaposleno 600 ljudi. Milica i Vuk se dugo poznaju, ali su se zbližili tek nakon incidenta sa Simonom, jer je tada Vuk stao u njenu odbranu.

Bonus video

Milica Dabović - Stop nasilju nad ženama

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja