SIMON BESAN: Milicu treba da bude SRAMOTA što u MOJ KREVET dovodi NOVOG DEČKA! Ovim je SVE REKLA!
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen

Oglasio se

SIMON BESAN: Milicu treba da bude SRAMOTA što u MOJ KREVET dovodi NOVOG DEČKA! Ovim je SVE REKLA!

Stars -

Nakon što Milica Dabović uslikana sa novim dečkom Vukom, njen bivši Simon Šiklić Šime, koga je tužila za nasilje, kaže da je razočaran.

On ističe da nije očekivao da će mu bivša košarkašica tako brzo naći zamenu i poručuje da im želi svu sreću, ali da će im oduzeti ljubavno gnezdo.

"Treba da je bude sramota što ga je odvela u krevet u kojem smo ona i ja proveli godine zajedno. Ne mogu da verujem da to radi povređena devojka koja je do pre sedam dana bila na naslovnim stranama sa povredama po vratu, ali je posle svega stigla da se pohvali novim dečkom. Želim im svu sreću!" ironično je poručio Simon.

MILICA O PAKLU KROZ KOJI JE PROŠLA: I dalje živim u STRAHU! Ljudi su JEDVA čekali da se OVO DESI!"Mene od nje ništa više ne može da iznenadi. Bitno mi je da sam se spasao. Konačno je našla novog magarca da joj plaća račune, do sada sam ja to radio. Neka je, neka bude srećna, samo meni da se skine sa grbače. Ovim postupkom je rekla mnogo više o sebi nego ikada ranije. Pokazala je da sa njom nešto nije u redu i da ima ozbiljan problem u glavi", poručuje Simon, koji od nadležnih traži da Milica vrati ključeve od stana za koji tvrdi da je njegov i da odgovara što je promenila brave.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Za to vreme, bivša košarkašica je sa novim dečkom otputovala u Pariz kako bi prikupila dokaze protiv Simona. Ona će posetiti svoju matičnu banku, a sve radi dokazivanja da je Simon navodno potrošio oko 50.000 evra sa njene kartice.

"Da li stvarno mislite da se plašim jednog izvoda iz banke i tvrdnji dekintirane osobe da sam trošio njene pare? Ona je zbog troškova za „Infostan“ napustila stan na Južnom bulevaru i otišla na Karaburmu jer joj je jeftinije, a pritom je promenila brave, što je protivzakonito", kaže Šiklić.

"Daleko joj lepa kuća, jedva čekam da za nekoliko dana uzmem pasoš i otputujem", kaže Simon, a na pitanje kako misli da će tako brzo dobiti pasoš, odgovara:

"Nema osnova da mi ga zadržavaju duže jer nikoga nisam prebio. Sto puta sam rekao da sam je samo odgurnuo", ostaje pri svojim tvrdnjama Šiklić. U svakom slučaju, uskoro će se pred licem pravde pojaviti i njihovi prijatelji kao svedoci te će ova saga dobiti epilog.

Foto: Dragan Kadić
Foto: Dragan Kadić

Bonus video

Simon se smeje dok napušta zgradu Prvog osnovnog suda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track