BURNO JE POČELO I TRAGIČNO SE ZAVRŠILO: Evo kako su se zavoleli Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda
Foto: Dado Đilas, Dragana Udovičić

Nisu mogli jedno bez drugog

BURNO JE POČELO I TRAGIČNO SE ZAVRŠILO: Evo kako su se zavoleli Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda

Stars -

Jedna od najvećih tragedija srpske estrade o kojoj se i dan danas priča, dogodila se 16. marta 2010. godine, kada je Filip Kapisoda usmrtio pevačicu Kseniju Pajčin. Ljubav Ksenije i deset godina mlađeg manekena desila se na prvi pogled u julu 2008. godine. Upoznali su se na moru u Crnoj Gori, odmah su se zavoleli i započeli vezu.

“Nikada me niko nije voleo ovoliko kao Filip. Ne moramo ni da govorimo, dovoljno je samo da se pogledamo. Poznaje me bolje nego što ja sebe znam”, pričala je Ksenija tada. Dosta vremena su provodili zajedno, a živeli su na relaciji Cetinja - Beograda. Razdvojenost je uticala na njihovu vezu, izazivala je tugu, nervozu, ljubomoru i svađe.

Zbog Filipa nije smela ni da pogleda drugog, zbog toga bi se odmah posvađali, Rasprave su postale učestale, a niko nije slutio da će na kraju doći do tragedije.

Foto: Story
Foto: Story

Raskid zbog rijalitija

Filip je poželeo da uđe u kuću Velikog brata, a Ksenija ga je svim silama odgovarala od toga. Nije mogla da podnese da mesec dana budu razdvojeni.

“Ako me voliš, nećeš ući...”, govorila je. Posle svađe u februaru 2009. godine, raskinuli su, a maneken je ušao u rijaliti. Ipak u decembru 2009. godine su se pomirili jer nisu mogli jedno bez drugog.

KOMŠIJE O POSLEDNJIM DANIMA KSENIJE PAJČIN: Stalno je bila sa Filipom u kući, niko nije naslutio zloSve češće su pominjali brak, a Filip je počeo da je naziva svojom ženom. Nažalost, periode ogromne i strasne ljubavi smenjivale su žestoke svađe. Iako je delovala veoma snažno, Ksenija je bila ranjiva i pogađala su je novinska pisanja o Filipovoj navodnoj vezi s izvesnom Italijankom. Nisu mogli zajedno, a ni razdvojeno. Oboje su bili užasno posesivni. Ljubomora ih je razarala, a prijatelji su pričali da je Filip postao veoma depresivan. “Sav je nekako bio crn u licu, bezvoljan, utučen i povremeno razdražljiv”. I Ksenijino raspoloženje se menjalo, često je imala napade plača.

“Navikao sam da je gledam veselu i razdraganu. Uvek je bila puna života i optimizma. Želela je i brak i decu sa Filipom… Volela ga je, ali nije mogla više sa njim. A želela je…”, pričao je neutešni Karamela, koji ih je mirio svaki put kada su se posvađali.

Foto: Dragana Udovičić
Foto: Dragana Udovičić

SvađeStanari su pričali da je Ksenija bila devojka vedrog duha, puna života. Od kada je bila sa Filipom, pričaju komšije, često su iz stana Pajčinove slušali vrisku i svađu."Ksenijin glas je odzvanjao „volim te“, pa „ne volim te“, „hoću da te ostavim“.

Ali, bez obzira na svađe, ništa nije ukazivalo na tragediju... Dešavalo se da se posvađaju, sve dreči, a oni posle nekoliko minuta izađu iz zgrade zagrljeni i šetaju njenog psa", rekla je tada jedna od komšinica, dodajući da ni poslednji incidenti nisu ukazivali na tragičan kraj ljubavi.

Foto: Dado Đilas
Foto: Dado Đilas

"Znam da je i poslednjih dana bilo svađa, a da je nekoliko dana pre tragedije Filip uporno zvonio na interfon. Nije htela da ga pusti u zgradu. Filip je udarao i šutirao u vrata... Ne znam da li je neko od komšija ulazio ili izlazio, pa je iskoristio priliku da uđe u zgradu. Dolazila je i policijska patrola, neko od komšija ih je pozvao da smiri situaciju".Filip Kapisoda se u poslednje vreme promenio. Tvrde da je postao tužan i depresivan. Prijatelji su pokušali da mu pomognu, ali nisu imali uticaja. Ponašao se čudno, a niko nije znao razlog, niti šta se dešavalo. Nije hteo mnogo da priča o njihovoj vezi. Uvek je govorio da je gotovo, da se viđaju iz navike. “Ne mogu više s njim”, govorila je Ksenija, “volim ga, ali ne mogu da trpim njegovu ljubomoru i posesivnost. Toliko me voli da me guši svojom ljubavlju”, žalila se pop pevačica.

“Ubiću se ako me Ksenija ostavi”, ponavljao je Filip poslednjih dana. To je i učinio. Pre toga je Kseniji oduzeo život.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Vesti 10.03.2017

(EPK/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track