ZORICA MARKOVIĆ ŠVORC: Ostala sam bez dinara u džepu!
Foto: Damir Dervišagić

Otkrila da je bankrotirala

ZORICA MARKOVIĆ ŠVORC: Ostala sam bez dinara u džepu!

Stars -

Ona kaže da je sav novac uložila u placeve po Srbiji jer je počela da se bavi poljoprivredom

Zorica Marković upala je u finansijsku krizu. Pevačica priznaje da je bankrotirala i da je trenutno bez novca jer je sve što je imala uložila u poljoprivredu.Markovićeva je za Kurir otkrila da je ozbiljno počela da se bavi seoskim poslovima i da je zbog toga morala da kupi placeve širom Srbije.

- S obzirom na to da sam uspela da svoja dva sina izvedem na pravi put, bez pomoći dadilja i švalera, vreme je da se posvetim sebi. Karijeru sam izgradila na način na kakav sam ja želela i prezadovoljna sam. Na stranu moje pevanje i kafane, došlo je vreme da radim mirniji posao koji me takođe ispunjava. Kupila sam neka imanja gde planiram da uzgajam voće, povrće i čuvam ovce. Ostala sam bez dinara, bankrotirala sam - kaže Zorica i nastavlja:

- Mnogo sam u životu ulagala i ostajala na nuli, pa mi se posle isplatilo. Za sve ove godine uložila sam bitnije stvari od novca, tako da ne žalim. Verujem da će mi se sve lepo vratiti i da će mi uspeti novi biznis. Ono što sam do sada proizvela, odlično je prošlo - otkriva pevačica za naš list.

Foto Zorana Jevtić
Foto Zorana Jevtić

Markovićeva je, inače, rekla da se mnogo razlikuje od svojih koleginica jer sama zarađuje novac, a ne dozvoljava da je finansiraju sponzori.- Mučila sam se, radila, podizala sinove i nikada se nisam žalila. Takođe, nisu me interesovali moćni muškarci, niti sam pokušavala da imam nešto s njima, a imala sam dosta prilika. Uvek sam išla srcem, a ne za parama. Njih čas imaš, čas nemaš - rekla je Zorica.

(FOTO) ČITAOCI KURIRA JAVLJAJU: Pogledajte kako je Zorica Marković izgledala pre 30 godina!

ZORICA MARKOVIĆ SE UKLJUČILA U PAROVE: Ono što je otkrila, ŠOKIRALO JE SVE!

ZORICA MARKOVIĆ IZNELA PRLJAV VEŠ ESTRADE: Snežana Đurišić i Ana Bekuta su u teškoj svađi, evo zašto

M. D.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track