EKSKLUZIVNO! KRAJ JEDNE LJUBAVNE PRIČE: Razvodi se Nataša Bekvalac!
Foto: Dado Đilas, Damir Dervišagić

Pevačica i rukometaš odlučili da se raziđu posle dve godine

EKSKLUZIVNO! KRAJ JEDNE LJUBAVNE PRIČE: Razvodi se Nataša Bekvalac!

Stars -

Jovanović napustio njihov stan i smestio se u hotel, a Bekvalčeva otišla u Pariz sa ćerkom da bi izbegla pažnju medija

Nataša Bekvalac (36) i Ljuba Jovanović (34) razvode se posle dve godine i dva meseca braka, ekskluzivno saznaje Kurir!Pevačica i bivši rukometaš Partizana odlučili su da se raziđu zbog brojnih problema koje, uprkos jakoj volji, nisu uspeli da reše, pa su shvatili da je najbolje da svako ode na svoju stranu.Novosadska barbika je poslednjih nekoliko meseci imala sve češće rasprave s direktorom Sportsko-rekreativnog centra Pionirski grad, preko čega ne može više da pređe.- Jednostavno, ne ide im! Više puta su pokušavali da sačuvaju brak, baš su se trudili, ali uvek se sve vraćalo na isto. Nataši je najviše smetala Ljubina odsutnost od kuće, koja je postala sve češća. Ona je navikla na pažnju, a u poslednje vreme je nije imala. Na kraju su shvatili da je jedino rešenje da više ne žive zajedno, ma koliko je to oboma teško palo. Ljuba je napustio njihov stan i smestio se u hotel - otkriva naš dobro obavešten izvor.On nas podseća da je Nataša izbegavala da s Ljubom izlazi u javnost, što je bio dovoljan pokazatelj da tu nešto ne štima.- Čini mi se da su samo jednom zajedno došli na neki javni događaj. Primetili ste da već neko vreme njega nigde nema s njom. Prema trenutnoj situaciji, reklo bi se da njihovom braku nema spasa - dodaje naš izvor.Bekvalčeva je za 8. mart na Instagram ponosno okačila čestitku ćerke Hane (dete iz braka s Dačom Ikodinovićem), a Ljubin poklon nije ni spomenula, iako je ranije imala običaj da se pohvali nečim što ima veze s njim. Odmah zatim je otišla u inostranstvo.- Da bi izbegla pažnju javnosti zbog razvoda, Nataša je posle nastupa u Beču sa ćerkom otputovala u Pariz, gde će posetiti i Diznilend - zaključuje naš izvor.

Natašina prošlostPROPALI BRAK S DAČOM IKODINOVIĆEMNataša Bekvalac je pre Ljube bila u braku s Danilom Ikodinovićem, za koga se tajno udala 2005. godine, posle nekoliko meseci zabavljanja. Godinu dana kasnije, pevačica i slavni vaterpolista sklopili su crkveni brak i organizovali svadbeno veselje u jednom novosadskom restoranu. Tokom zajedničkog turbulentnog života dobili su ćerku Hanu. Zbog čestih svađa i raznih spekulacija, razveli su se pre šest godina. Dok je sve bilo sveže, Nataša i Dača nisu bili u sjajnim odnosima, ali kasnije, kad su se rane zalečile, pomirili su se zbog deteta. Dača je, inače, već tri godine u ljubavi s odbojkašicom Majom Ognjenović, s kojom se venčao 31. decembra 2016.

Dok su bili razdvojeniONA VOLELA VLADU, A ON KRISTINUNataša je s Ljubom ušla u vezu na leto 2011. godine. Ubrzo su raskinuli, a rukometaš se tada vratio bivšoj devojci i voditeljki Kristini Radenković, dok je Bekvalčeva ušla u vezu s mlađim manekenom Vladom Vuksanovićem. Nakon što su ostavili svoje partnere, u septembru 2015. godine pevačica i rukometaš su obnovili vezu, a zatim se i venčali.

Drugi brakTAJNO SEUDALA ZA LJUBUNataša Bekvalac udala se u tajnosti, krajem januara 2015. godine, za rukometaša Ljubomira Jovanovića. Oni su odmah nakon venčanja otputovali na medeni mesec na Tajland. Pevačica je s Ljubom sklopila građanski brak u Novom Sadu, a venčanje je proteklo bez ikakve pompe. Svadbi su prisustvovali samo kumovi i članovi porodica.

Ne propustite

DANAS U KURIRU POKLON DODATAK DR KURIR: Ne potcenjujte značaj hormonaU današnjem dodatku Dr Kurir saznaćete koliko su važni hormoni, otkrivamo kako da probleme sa vrtoglavicom rešite i to istezanjem kičme, nudimo rešenje za bolove u želucu i nadimanje i savetujemo kako da proverite da li imate osteoartritis.

Svake nedelje u Kuriru vas čeka puno korisnih informacija i saveta, a i u današnjem dodatku poklanjamo specijalističke preglede.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Kraj braka ih je skupo koštao: Ovo su najskuplji razvodi slavnih ličnosti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track