MILICA TODOROVIĆ SE OKUMILA SA SAŠOM POPOVIĆEM: Kume, izgore ti kesa!
Foto: Stefan Jokić, Dragan Kadić

Staje na ludi kamen

MILICA TODOROVIĆ SE OKUMILA SA SAŠOM POPOVIĆEM: Kume, izgore ti kesa!

Stars -

Milica Todorović javno je pitala Sašu Popovića da joj bude venčani kum! Zvezda „Granda“ je više od tri godine u vezi s koreografom Milošem Paunovićem, s kojim planira brak.

Iako već godinu dana žive zajedno, pevačica ne priča toliko o svadbi. Međutim, izgleda da ju je Popović uhvatio na caku, pa se Mica izlanula o svadbi. Interesantno je da će baš direktor „Granda“ imati važnu ulogu kada ona bude izgovorila sudbonosno „da“!- Eto, Mico, već nekoliko godina uživaš u vezi. Reci nam, kakvi su planovi? Hoćeš li se udavati skoro? Svi čekamo taj dan - pitao ju je Popović u emisiji „Zvezde Granda specijal“, a Milica je kao iz topa odgovorila:- Hoću, direktore! Ali imam i ja pitanje za vas. Hoćete da mi budete kum na venčanju? Tek tad ću se udati!

Ovo je i te kako iznenadilo Saleta, koji se malo zbunio, a nakon toga i nasmejao, pokazujući da mu taj poziv prija. Pevačica je nedavno izjavila da veoma ceni Popovića.- Ja bih tom čoveku digla spomenik. Ko god ga pljune ili mi kaže nešto ružno o njemu, ja bih tog čoveka zadavila. Vi ne shvatate koji je to car. Koji god savet da mi da, šta god mi je trebalo, on je uvek imao vremena - rekla je Milica, pa ne čudi što je za kuma rešila da izabere baš njega.

Jelena Stuparušić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track