VUK KOSTIĆ PATI: Teo mu smuvao Jelisavetu, pa se leči vinom i rakijom
Foto: Story

Otišla je voljena u zagrljaj drugom

VUK KOSTIĆ PATI: Teo mu smuvao Jelisavetu, pa se leči vinom i rakijom

Stars -

Kostić potražio utehu u vinu i rakiji nakon što su svi saznali da je Teo smuvao Jelisavetu. Klečao dok mu je Dejan Petrović svirao trubu

Glumac Vuk Kostić našao je utehu u alkoholu posle raskida s koleginicom Jelisavetom Orašanin!Nakon što su svi saznali da je Jelisaveta uplovila u novu romansu s košarkašem Milošem Teodosićem, Vuk se prvi put pojavio u javnosti na promociji novog spota Tropiko benda.

NazdravljaoKostić je s prijateljima podržao popularnu grupu i tamo pijuckao samo vino s Draganom Brajović Brajom. Međutim, posle toga je rešio da se opusti uz rakiju.Glumac se zaputio na spektakularni koncert Dejana Petrovića. Vuk je s prijateljima nazdravljao i igrao uz trubače, dok mu je vidno prijalo društvo crnke koja je sedela pored njega.

U vinu je istina... Braja i Vuk
U vinu je istina... Braja i Vuk

Završio na biniKostić je čitave večeri odbijao da priča o Jelisaveti, ali jasno je bilo da mu je raskid teško pao, a čašica mu je najverovatnije bila drug i pružila mu utehu. Kad se dovoljno opustio, zaigrao je pored stola, a pred kraj koncerta završio je na bini! Vuk je klečao dok mu je Dejan na uvce svirao trubu!

Na koncertu su se provodili i Zorana Mihajlović, Đule Van Gog, Neda Ukraden, Snežana Đurišić, Rada Radenović, Aleksandra Jeftanović...

Novi par... Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić
Novi par... Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić

Sale TropikoNISAM TEŠIO VUKA, ON JE VELIKI MOMAK!Vuk je vatreni fan Tropiko benda, pa im je pružio podršku na promociji spota i DVD. Frontmen benda Aleksandar Cvetković za Kurir tvrdi da Kostiću nije bio rame za plakanje nakon što je njegova bivša devojka Jelisaveta Orašanin započela vezu s Milošem Teodosićem.- Vuk je naša velika podrška i hvala mu na tome. Nije bilo potrebe da ga tešim, on je veliki momak - kaže Sale.M. D.

Nastassia Janković

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

JELISAVETA ORAŠANIN UZELA GITARU U RUKE: Evo kako je otpevala čuvenu Bajaginu pesmu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track