(FOTO) U BUBAMARE NEMIRNE SI*E: Dara razbacana na sve strane!
Foto: Aleksandar Jovanović

Baš pršti

(FOTO) U BUBAMARE NEMIRNE SI*E: Dara razbacana na sve strane!

Stars -

Provokativna Pevačica nije uspela da savlada silikonske grudi, koje su izvirivale ispod uske providne majice

Dara Bubamara opravdala je nadimak srpskog skandal-majstora. Što je starija, sve je provokativnija, a posebno u odabiru scenskog stajlinga. U to se ekipa Kurira uverila u petak uveče, na njenom nastupu u jednom beogradskom klubu, gde nije mogla da obuzda svoje silikonske grudi.

Folkerka je na svirku došla sama. Imala je vremena da se malo izluftira i prošeta Beton halom, a onda je ušla u klub i smestila se u separe. Ubrzo je izašla na binu, a onda je nastao opšti haos. Njena providna majica odradila je dobar deo posla jer se pomerala, pa su joj tako i grudi izvirivale na sve strane. Dok je đipala pred gostima, Dara nije ni obraćala pažnju na nemirne grudi, koje nije mogla da smiri. Iako je u klubu bilo vruće zbog gužve, muškarcima je dodatno skočila temperatura i nisu skidali pogled s nje. Kada je Bubamara napokon primetila da je svi posmatraju zabezeknuto, opipala je grudi i povukla majicu i namestila je baš onako kako treba.

Bubamara je u pauzama sedela u separeu i pila običnu vodu. Primetili smo da joj nijedan muškarac nije prišao, jer verovatno znaju da je u srećnoj vezi s košarkašem Duškom Bunićem, koji živi u Sloveniji.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ZBOG OVAKVIH SE GINE: Dara Bubamara divljala noću 224 na sat! FANOVI ŠOKIRANI!

Marija Dejanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track