RUŠKA JAKIĆ OPTUŽILA BELOG DA JOJ JE MAZNUO IMIDŽ: A Vučića bi ošišala i gel mu u kosu stavila...
Foto: Kurir Zorana Jevtić, Fonet I Printscreen

Kad se krene na izbore...

RUŠKA JAKIĆ OPTUŽILA BELOG DA JOJ JE MAZNUO IMIDŽ: A Vučića bi ošišala i gel mu u kosu stavila...

Stars -

Voditeljka Ruška Jakić komentarisala je stajling kandidata za predsednika Srbije.

"Ja sam se obukla u belo zbog ovog Prevrtačevića ili Preletačevića, koji je u stvari maznuo moj imidž. Pošto sam bila beogradski mangup, ja sam dvadeset godina bila poznata po tome što mi najbolje stoji bela odela. Kada sam 1994. počela da radim na Pinku, bila sam na Armanijevoj reviji, on mi je lično poklonio odelo u kojem sam ja ponosno hodala Beogradom. Prema tome, falio bi mi samo beli konj da se i ja kandidujem za predsednika kandidata. Kada bi se on prošetao mojom Zvezdarom izviždali bi ga, sigurno. On po meni ne zna gde je pošao, da li je došao, pročitala sam da mu njegova žena plete čarape. U svakoj kampanji mora da bude jedan Šećerovski, samo za njega je Šećerovski fenomenalan", rekla je Ruška Jakić.

Ruška je zaključila da kandidati treba da vode računa i da se oblače u skladu mesta gde su krenuli.

"Važno je gde si krenuo, ako ideš da otvoriš fabriku ne treba ti kravata, a tamni sako ako si na prijemu", dodala je voditeljka, i pohvalila Aleksandra Vučića.

"Kod Aleksandra Vučića mi se dopalo to što je neko ozbiljno uzeo da vodi računa, da kada ide na neka gazdinstva i otvara puteve, on se oblači nonšalantno, bez kravate. Dopada mi se što je promenio naočare, a mogao bi da promeni i frizuru. Mogao bi, evo kao moja frizura, i da stavi malo gela", posavetovala je Ruška u emisiji "Srđan i Jovana - dobro jutro".

Foto Marina Lopičić
Foto Marina Lopičić

Zapitala se zašto svi nose crvene kravate na svako odelo.

"Gospodin Jeremić, sudeći po njegovom izgledu i što vidim na njemu, nemam utisak da ima para koliko ima, to se ne vidi ni na njemu ni na njegovoj supruzi. Na njemu primećujem, kravatu, koja je duža od sakoa. A ona njegova supruga kao da je pošla u prodavnicu".

Foto Nebojša Mandić
Foto Nebojša Mandić

"Gospodinu Šešelju ne bih ništa zamerila, zaista zbog svega što je prošao. Volim da njega slušam, on ima duha. Vrlo je šarmantan", rekla je Rupka, a za Čanka je imala jednostavan savet da smrša 20 kilograma.

"Saša Janković meni izgleda kao da nije uspeo da se umije, obuče. On nosi neke jakne, izgleda kao da je ustao iz kreveta i požurio".

"Svi ostali kandidati izgledaju isto, ako si ćelav, ne znam što se pušta brada", zaključila je voditeljka.

Foto Dragan Kadić
Foto Dragan Kadić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) TALK SHOW DA SE NE LAŽEMO Gost Ljubiša Preletačević: Čiji je BELI?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track