BEZ OVIH RITUALA NE IZLAZI NA SCENU: Evo šta Ceca mora da URADI pre svakog NASTUPA!
Foto: Luka Šarac

Kao i sve zvezde

BEZ OVIH RITUALA NE IZLAZI NA SCENU: Evo šta Ceca mora da URADI pre svakog NASTUPA!

Stars -

Svetlana Ceca Ražnatović publici uvek pruža nezaboran provod. Baš kao mnoge zvezde i ona pred nastupe ima rituale, bez koji ne može da izađe pred svetla reflektora.

"Ja pod odmorom smatram mirovanje. To znači izležavanje", rekla je Ceca. Kako kaže za dobru formu nisu zaslužni samo geni."Posle 35. gravitacija čini čuda, neumoljiva je. Ja volim dosta da spavam, da se odmaram. Pazim šta jedem, pijem, krećem na treninge. Negujem svoje telo, lice, što i pripada svim žebama", rekla je Ceca.

Ceca je tokom vikenda održala sjajan nastup na Kopaoniku, a svi su primetili da pevačica nikada bolje nije izgledala. Ražnatovićeva priznaje da je zadovoljna na privatnom polju i da zbog toga lepo izgleda.

(KURIR TV) CECA ZAPALILA KOPAONIK: Muškarci bili GLASNIJI od žena, evo ko je došao da je podrži divu

(KURIR TV) CECA ZAPALILA KOPAONIK: Muškarci bili GLASNIJI od žena, a evo ko je došao da podrži divu!"Unutrašnjo zadovoljstvo se emituje na spoljašni izgked. Sebe smatram zadovoljnom ženom. Uredila sam život na način kakav ja želim da ga živim, imam zdravu porodicu, divnu decu", ispričala je Svetlana u Exkluzivu na televiziji Prva.

Bonus video

EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV: Ceca otkriva KADA će biti koncert u Beogradu! Obećava ludilo!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja