Najnovije vesti

ONI VOLE PLAVUŠE: Daru Bubamaru muvali ŠEICI, a evo kako je reagovala!
Foto: Instagram

Fura svoj fazon

ONI VOLE PLAVUŠE: Daru Bubamaru muvali ŠEICI, a evo kako je reagovala!

Stars

Pevačica Dara Bubamara nedavno se vratila iz Dubaija, gde je uživala sa bratom čekajući da njen dečko košarkaš Duško Bunić dobije dozvolu od trenera da im se pridruži.

Kako šeici vole plavuše, Dara kaže da su merkali, ali da joj nije palo na pamet da prevari dečka.

"Nisam mnogo obraćala pažnju na šeike jer sam otišla da se odmorim. Danju sam se kupala, sunčala i uživala, a uveče malo šopingovala. Naravno da sam primetila da me odmeravaju, ali nisu ništa pokušavali. Oni vole da se okrenu i gledaju za atraktivnom plavušom, ali šta da im radim, nisu moj tip. Odbila bih svakog koji bi mi prišao, nema tih para zbog kojih bih bila sa nekim od njih", kaže Dara.

"Ne samo da ne bih bila sa šeikom zato što sam zaljubljena i imam dečka, nego zato što ne volim takve likove. Čak i da sam slobodna, sve bih ih otkačila", kaže Dara.

Ona se na nastupu pojavila u odevnoj kombinaciji koja više otkriva nego što pokriva, ali ona tvrdi da takvo njeno izdanje Dušku ne smeta.

"Sve na meni treba da bude otvoreno jer ja sam provokativna žena, tako i treba da bude. Volim što me smatraju ženom zmajem jer to ne govori samo o izgledu već i o karakteru", priznaje Dara, koja je svesna toga da je mnogim koleginicama trn u oko jer zarađuje više od njih.

"Znam da mnogima smeta jaka Dara, ali me to ne interesuje. Nemam snage da se bavim takvim stvarima, a ni vremena. Furam svoj fazon", kaže ona.

Alo

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...