NE MOŽE DA SE OSLOBODI TRAUME Era Ojdanić: Nevinost sam izgubio U KUKURUZU, evo kako
Foto: Dragan Kadić

Pevač otkriva

NE MOŽE DA SE OSLOBODI TRAUME Era Ojdanić: Nevinost sam izgubio U KUKURUZU, evo kako

Stars -

Popularni folk pevač Andrija Era Ojdanić domaćoj javnosti je poznat kao neko ko nema dlake na jeziku.

I dok bi zbog njegovog opuštenog ponašanja mnogi rekli da njega ne bi bilo blam šta god da mu se dogodi, Era je otkrio da je jednom poželeo da nestane, a otkrio je i kako je izgledalo njegovo prvo seksualno iskustvo.

"Desila se jedna situacija na mom koncertu '81 godine u Domu sindikata. Prepun Dom sindikata, ja obučen u narodnju nošnju izlazim na binu i vidim pored lože sa desne strane momak i devojka gledaju u mene i tad nam se sretnu pogledi. Taj momak mi mahinalno pokaže rukom da mi je raskopčan šlic na pantalonama. Orkestar počeo da svira, a ja nikako da počnem da pevam, okrećem se prema orkestru, okrećem leđa publici jer ne mogu pred punom salom da zakopčavam šlic. I tako leđima okrenut krenem da zakopčam šlic, kad on zatvoren. U tom trenutku pogledam u momka i devojku, a oni padaju u nesvest od smeha kako su me zeznuli. Kad god prođem pored Doma sindikata ja se setim toga.

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

Era iza sebe ima armiju obožavatelja, a dok njegove kolege muku muče sa opsesivnim obožavateljkama, on otkriva da nije imao tih problema, ali da su mu žene donosile cveće na koncerte.

"Bilo je obožavateljki koje su mene pratile iz grada u grad sa korpom cveća. Ima jedna Radmila iz Pirota koja me je svuda pratila i dočekivala sa prelepom korpom cveća. Ona je rođena 13. decembra, kao i ja, a i danas smo prijatelji", rekao je Era.

Foto: Marina Lopičić
Foto: Marina Lopičić

Pevač se prisetio i kada je imao svoje prvo seksualno iskustvo.

"Nevinost sam izgubio u kukuruzima sa 15 godina. Ona je bila starija od mene, ja sam bio na obuci. Bilo je baš romantično, kukuruz ozeleneo, a ranije su se sejale one žute bundeve u kukuruzu, a kad sam se skinuo, onaj list od bundeve mi takao nažario guzu, nedelju dana sam se češao. Svakako sam zapamtio taj prvi put, a devojka je rekla "Dobar si, mali, ali moraš još da me slušaš"", kroz smeh je rekao Era Ojdanić.

Foto: Dragan Kadić
Foto: Dragan Kadić

(Pink)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja