ZAPROSIO JELENU ROZGU, PA ŠOKIRAO IZJAVOM: Nisam porodičan čovek, NIKAD se neću SKRASITI!
Foto: Printscreen Facebook

Šta će ona reći?

ZAPROSIO JELENU ROZGU, PA ŠOKIRAO IZJAVOM: Nisam porodičan čovek, NIKAD se neću SKRASITI!

Stars -

Stjepan Hauser iz dua 2Cellos prošle godine zaprosio je devet godina stariju Jelenu Rozgu, ali sada priznaje da nema nameru da se skrasi i zasnuje porodicu.

Hauser kaže da je previše posvećen poslu i muzici, te da mu to ne ostavlja mnogo vremena da se posveti verenici.

"Malo vremena imam za nju, ceo svet je moj dom. Gde god da se nalazim super mi je. Luka i ja smo u ovom tempu već šest godina, ali ja sam lud, meni nikad dosta. Nisam porodičan čovek. Svestan sam da je moja misija da idem po svetu i da širim ljubav prema muzici. Jednostavno nikad se ne skrasiti već uvek nešto novo", rekao je Hauser za "Slobodnu Dalmaciju" i dodao da mu Jelena to ne zamera.

"Ovako joj neću dosaditi. Ako budem stalno kod kuće postaću joj dosadan. Ovo je taman, dozirano je najbolje. I ona je u poslu, mnogo putuje i razume kako je to kad si strastven prema poslu", rekao je muzičar.

Stjepan kaže da mu zasnivanje porodice još nije u planu.

"Nikad se neću smiriti. Dok ne umrem. A mislim da se, i kad umrem, neću smiriti. Nisam još spreman za decu. Polako... I sam sam još veliko dete. Tek mi je 30. Još jedno 40 godina i onda... Ja ću kao Mik Džeger. On je sad napravio dete. Imam vremena", izjavio je Stjepan.

Blic

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

PRVI PUT IH VIDIMO OVAKO: Jelena Rozga i Stjepan zaplesali na nastupu Petra Graša!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track