ANA BEKUTA KUPILA NOVO LICE: Ispeglala bore i sad ima lice od porcelana!
Foto: Dragana Udovičić Dragan Kadić

Zatezanje

ANA BEKUTA KUPILA NOVO LICE: Ispeglala bore i sad ima lice od porcelana!

Stars -

Ana Bekuta ima novo lice! Folk zvezda ispeglala je bore na čelu, oko očiju i usana na jednoj privatnoj klinici, pa samim tim izgleda bar 10 godina mlađe.

Pevačica je u petak uveče nastupila u jednom klubu u Beton hali i tada su mnogi primetili da je njeno lice potpuno zategnuto, što nije slučaj i s njenim smežuranim vratom. Njega ipak ne može ni plastičar da sredi.Ana očigledno nije bila zadovoljna svojim izgledom, čim se odlučila za fejslifting, koji joj je vidno pomogao. Gledajući njene fotografije od pre nešto više od mesec dana, mogu se uočiti velike promene. Verovatno se nova Ana Mrki mnogo dopada, pošto je bez treptaja posmatra i stalno joj govori da je najlepša.

Folkerka inače vodi računa o fizičkom izgledu, pa često posećuje kozmetičare, ali i hirurge. Ona je pre 15 godina operisala nos, zatim je korigovala kapke i ubrizgavala botoks. Ali ozbiljniju intervenciju imala je pre dve i po godine u Španiji, kod jednog poznatog plastičara, kada je potpuno sredila svoje nedostatke, pa čak i skinula crvenilo s kože.

Ivan Ercegovčević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track