Najnovije vesti

PROGOVORIO VANBRAČNI SIN MARINKA ROKVIĆA: Otkrio sve detalje odrastanja BEZ OCA!
Foto: Printscreen

Iskreno

PROGOVORIO VANBRAČNI SIN MARINKA ROKVIĆA: Otkrio sve detalje odrastanja BEZ OCA!

Stars

Marinko Rokvić jedan je od retkih pevača sa domaće javne scene koji je prihvatio odgovornost i javnosti priznao da ima vanbračnog sina, koji sada otkriva sve detalje detinjstva bez oca.

Dario Rokvić koji sa suprugom i dvoje dece trenutno živi u Kanadi, otkrio je sve o odnosu sa porodicom svog oca i sa Marinkom.

On je otkrio da je, kao braća Nikola i Marko, od oca nasledio gen za muziku.

"Geni su čudo jer stvarno obožavam da slušam muziku. Malo se stidim da pevam, ali kada sam bio mlađi svirao sam klavir nekoliko godina da usrećim mamu."

Dario je otkrio i kako je izgledalo njegovo detinjstvo i kako je saznao da je njegov otac poznati pevač.

"Ja sam imao super detinjstvo dok se nije zaratilo u Sarajevu. Onda nam je bilo malo teško, ali sve je to život. Znao sam odavno da mi je otac pevač, slušao sam njegovu muziku na kasetama. Uglavnom smo Marinko i ja smo uvek bili u kontaktu, a nastavili smo da se čujemo i kada sam se preselio u Kanadu 1995. godine."

Foto: Marina Lopičić
Foto: Marina Lopičić

Kako kaže Dario, jedino što mu je nedostajalo tokom detinjstva su njegova braća.

"Moja mama je divna žena I uvek se trudila da mi priušti I više nego što je mogla. Voleo bi da su Nikola I Marko odrasli sa mnom I da smo bliže, ipak Kanada nije baš blizu. Ali takva je sudbina. Dobro je što sada tehnologija napreduje I možemo da se gledamo."

foto: Printskrin

Ova tri brata danas imaju fenomenalan odnos, što je Dario i potvrdio.

"Imamo super odnos, stalno se čujemo i gledamo preko Skajpa. A kad dođem u Srbiju, stalno smo zajedno. Kada se okupimo u Beogradu, naša druženja su ispunjena smehom, ljubavlju i veseljem. Baš bude lepa atmosfera i zato svaki put jedva čekam da dođem."

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

(Pink)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...