BRUNCLIKOVA SPREMA OSVETU: Komšinica joj ukrala JAGORČEVINE, a evo kakvo je IZNENAĐENJE čeka!
Foto: Printscreen

pevačica razočarana

BRUNCLIKOVA SPREMA OSVETU: Komšinica joj ukrala JAGORČEVINE, a evo kakvo je IZNENAĐENJE čeka!

Stars -

Prava agonija nastala je u beogradskom naselju Krnjača nakon što je komšinica pokrala pevačicu Zoricu Brunclik.

Da stvar bude gora, starija komšinica počupala je dve Zorkine jagorčevine, a pevačicina ćerka Zlata je snimak krađe okačila na društvene mreže.

Na snimku se jasno vidi kako nepoznata starija žena prilazi Zoričinoj žardinjeri i iz korena čupa cveće. Žena se ubrzo vratila i po drugi busen jagorčevine. Kako bismo proverili kako je Zorica podnela ovaj atak na svoje cveće, pozvali smo je, a pevačica ističe da sa komšilukom koji ima ovakve navike muku muči godinama.

"Fascinantno mi je kako Zlata to prati, da je mama okačila na Fejsbuk, to ne bi bilo toliko popularno. Da vam kažem, mi smo pomerili ogradu od dvorišta jedno dva metra, da naši gosti mogu da uđu autom, i taj deo je ostao prazan. Kako ja mnogo volim cveće, nosim ga i na glavi i na garderobi i imam ga svuda. Već dve-tri godine vodim borbu da sačuvam to cveće", kaže Brunclikova i dodaje da ovo nije prvi put, ali da je krivac konačno otkriven i da ne zna koje je rešenje njenog problema.

"Jedino da zasadim kaktuse. Miroljub mi je dao zanimljivu ideju, da cveće ogradimo kavezom. Ne znam ko je gospođa koja je uzela jagorčevine, ali ona nije uzela pelcer, ona ih je iščupala s korenom. Želim joj da se prime, ali s obrzirom na to da ima poprilično godina, žao mi je samo što se ovo desilo u vreme posta", dodaje pevačica aludirajući da se tada ne krade.

Kako bismo proverili ko to Zorki krade cveće, zaputili smo se u njen komšiluk, ali ženu sa snimka niko nije prepoznao. Kažu da ona živi u blizini, ali ne znaju tačno gde jer nije nastanjena u ulici u kojoj živi pevačica.

"Čula sam za krađu i iznenađena sam, naročito zato što busen jagorčevine košta 350 dinara. Znate, nemaju svi novca da kupuju lekove, a kako je jagorčevina lekovita biljka, ne bi me začudilo da je ta žena od nje pravila sirup. Daleko bilo da je opravdavam, ali da je pokucala i tražila, Zorica bi joj dala cveće", kaže jedna od komšinica.

"Krađa je krađa, makar i cveća. Neko se trudio da ga zasadi i uzgoji", dodaje jedan prolaznik, koji ima samo reči hvale za Zoricu i njenog supruga Kemiša.

"Iako je Zorica velika zvezda, ona zastane i popriča o životu i problemima. Ukoliko ne može da pomogne, ne meša se", kaže komšija.

Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track