(VIDEO) SREBRNI MOMAK KRIJE VELIKU TUGU: Svakog dana PLAČEM!
Foto: Printskrin/Jutjub

Nije mu lako

(VIDEO) SREBRNI MOMAK KRIJE VELIKU TUGU: Svakog dana PLAČEM!

Stars -

"Srerbi" je oduševio žiri i publiku emisije "Ja imam talenat". Nuredin Sajeh preselio se iz Tunisa u Hrvatsku i to zbog ljubavi. Kada je oženio svoju izabranicu, počeo je da živi u Zagrebu, ali kako nema papire, nije mogao da zasnuje bilo kakav radni odnos.

On se prijavio za emisju kako bi pokazao svoje plesne sposobnosti, a sve u želji da tako počne da zarađuje novac i finansijski učestvuje u otplaćivanju troškova života svoje porodice. Pored toga, voleo bi da ode ponovo u Tunis u kom nije bio dve godine i poseti svoju rodbinu.

Nakon svog prvog nastupa, Nuredin je dobio zlatno dugme od Ane Nikolić. Na početku nije bio svestan šta se dogodilo, ali su mu ubrzo objasnili šta to znači i bio je presrećan. U četvrtak je usledio njegov revijalni nastup, nakon čega mu je Ana rekla da je opravdao njeno zlatno dugme, a takmičar je otkrio svoje impresije nakon poslednjeg nastupa.

Foto: Printskrin/Jutjub
Foto: Printskrin/Jutjub

Dobio si Zlatno dugme, a onda si priredio šou za pamćenje. Kako se osećaš?

"Bio sam u šoku kad je ona (Ana Nikolić) pritisnula Zlatni taster, nisam očekivao da to može meni da se dogodi. Danas se osećam sjajno" objašnjava takmičar.

Da li si očekivao da ćeš biti u polufinalu?

"U prvom pojavljivanju, rekao sam da ću da dam sve od sebe da opravdam to Zlatno dugme. Bio sam samouveren, ali nisam znao kako će se predstaviti drugi kandidati i da li ću ja proći ili ne. Poželeo sam svima sreću. Sada sam presrećan što sam u polufinalu."

Postoje li fanovi? Da li si dobio podršku na društvenim mrežama?

"Dobio sam veliku podršku i na društvenim mrežama, od medija u Srbiji, Hrvatskoj, ali i u Tunisu, Nemačkoj i Francuskoj. Zalažem se za mir, i to sam želeo da pokažem kroz svoje nastupe", ističe Nuredin.

Da li je teško biti toliko daleko od doma?

"Teško je, ali to je život. Odrastao sam učeći da budem samostalan i da sam gradim svoj put uz Božiju pomoć."

Sigurno ti nedostaje porodica. Da li bi bilo lakše da su uz tebe?

"Mnogo mi nedostaju, posebno moja majka. Naravno da bi mi bilo lakše da su uz mene, kome ne bi? Ali zato se borim da pobedim i da ih učinim ponosnima, ako Bog da."

Šta misliš o Srbiji i Hrvastkoj, u kojoj živiš? Možeš li da zamisliš Balkan kao svoj dom?

"Srbija i Hrvatska su divne zemlje, sa velikom istorijom. I ljudi su divni, kao i svuda, bore se za bolji život. Svojim domom mogu da smatram svako mesto gde se osećam sigurnim i bezbednim. Brzo se prilagođavam različitim društvima."

Foto: Printskrin/Jutjub
Foto: Printskrin/Jutjub

Šta možemo da očekujemo od tebe sledeći put?

"Obećavam da ću dati sve od sebe da priredim odličan šou i da zadovoljim žiri i publiku. Plesom uvek izražavam svoja osećanja. Svakog dana plešem kako bih izbacio energiju. Ples nisu samo pokreti, to su i osećanja i životne priče" završava Nuredin priču.

Podsetite se njegovih bastupa:

(Pink)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track