Najnovije vesti

PEVAČICA PROŠLA KROZ PAKAO: Zbog silikona u grudima JEDVA PREŽIVELA!
Foto: Printskrin Instagram

Lepota je skupo koštala

PEVAČICA PROŠLA KROZ PAKAO: Zbog silikona u grudima JEDVA PREŽIVELA!

Stars

Ana Marija Smiljanić, pevačica i bivša farmerka, platila je skupo svoju lepotu!

Naime, ona je nedavno posetila jednu privatnu kliniku u Beogradu gde joj je urađena operacija grudi. Iako je bila spremna da uživa u novim atributima, nije ni sanjala da to biti veoma bolno iskustvo, i to u bukvalnom smislu.

Nakon ugradnje silikonskih implatanata, pevačici je pozlilo.

"Ana Marija nije znala u šta se upušta. Neke njene drugarice koje su je savetovale da stavi silikone nisu joj rekle kroz kakve bolove su prolazile posle plastične operacije. Ona je mislila da neće imati nikakvih problema i nespremna otišla na taj zahvat. Kada je sve završeno, osetila je nesnosne bolove zbog kojih je čak izgubila svest. Međutim, sve se dobro završilo, a sada je i više nego zadovoljna novim grudima", kaže dobro obavešteni izvor blizak bivšoj farmerki.

Ovako Ana Marija izgleda nakon operacije:

Pevačica je potvrdila ove informacije.

"Istina je da mi je bilo teško posle operacije, ali brzo je sve prošlo. To je iza mene. Brzo sam se oporavila i sada normalno nastupam i uživam u novom dekolteu. To sam dugo želela da uradim, i konačno sam ostvarila želju. Smatram da nema ništa loše u tome da žena u 21. veku koriguje bilo šta na sebi ukoliko će je to učiniti zadovoljnijom i srećnijom", rekla je Ana Marija.

(Pink)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...