(VIDEO) INSPEKTOR ZABRANIO: Aleksandra je bila spremna da PRIZNA ovo o Ljubi, ali je HITNO SPREČENA!
Foto: Printscreen

Šokirala sve

(VIDEO) INSPEKTOR ZABRANIO: Aleksandra je bila spremna da PRIZNA ovo o Ljubi, ali je HITNO SPREČENA!

Stars -

Prethodnu noć u vili Parova obeležilo je poligrafsko ispitivanje osumnjičenih učesnica Aleksandre, Dalile i Mirjane Praizović, ali i šok koji je Aleksandra priredila.

Njih produkcija tereti da su tajno dostavljale pisam i ceduljice u spoljni svet i to preko kandidata koji su bili nominovani, a kasnije i izbačeni. Prva na vrućoj stolici bila je Aleksandra Subotić.

Aleksandra je počela da odgovara, što je izazvalo revolt učesnika, jer su gotovo sva pitanja, odnosno odgovori na pitanja bili lažni. Aleksandra se branila da poligraf ne može da zna sve i tvrdila je da ona zna da govori istinu, ma šta ko tvrdio.

Posle Aleksandre na red je Došla Dalila koja je najavila da će na nekim pitanjima biti neiskrena, ali i da će priznati sve jer ne dovodi u pitanje preciznost popularnog Parografa. jedno od njenih najvećih priznanja bilo je to da bi, ako bi on insistirao i zainatio se, ponovo bila u vezi sa Mladenom Vuletićem. kada je čuo ovo, Vuletić je likovao i slavio, poručivši da bi mogao samo da "opegla" Dalilu jer ga je uvek seksualno privlačila, ali da ne ne voli i da ne želi ništa sa njom.

Ipak, najinteresantniji detalj sa parografskog ispitivanja, pao je u drugi plan zbog aktuelne situacije. Aleksandra Subotić je u jednom momentu rekla kako je zahteval da joj se postavi pitanje o Ljubi.

"Želela sam da me pitaju da li sam ja krila da smo mama i ja bile sa Čabarkapom, tražila sam to pitanje, ali je inspektor zabranio", rekla je Aleksandra i zbunila sve gledaoce, ali i učesnike.

Da li će ovog pitanja biti, i kakav će biti odgovor na njega videćemo u narednom periodu.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

TOP 5: Najlepše žene svih sezona "Parova"!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track