Najnovije vesti

ODMAH JE ZNALA DA ĆE BITI NJEN MUŽ: Šokiraćete se kada čujete posle koliko DANA se Danijela UDALA!
Foto: Dragan Kadić

Neverovatno

ODMAH JE ZNALA DA ĆE BITI NJEN MUŽ: Šokiraćete se kada čujete posle koliko DANA se Danijela UDALA!

Stars

Danijela Buzurović je u braku sa kolegom Stefanom Buzurovićem, a otkrila je kako je sve počelo.

Danijela se vratila na male ekrane, a svojim obožavateljima je otkrila detalje iz privatnog života.

"Deca su super, mada ne mogu da kažem da je uvek lako. Nekada mi se spava, ponekada sam preumorna, a nekada i nervozna, ali tada uskoči tata. Važno je da imaš dobrog partnera pored sebe i onda ništa ne bude teško", rekla je Danijela.

Ona se prisetila i svoje prve trudnoće, pa je otkrila kako i dalje ima vitku figuru.

"Stanje je takvo već duže vreme. Mnogi me pitaju da li vežbam, da li idem u teretanu, ali kad imate jedno dete od 14 kila, a jedno od 10, onda nema potrebe za teretanom i nekim vežbama. Mada bih mogla da se vratima u teretanu, jer sam se osećala super dok sam išla na treninge posle prvog deteta. Inače, vežbala sam celog života, kao dete sam išla na gimnastiku. Vežbe su dobre za psihu, ja se sjajno osećam posle vežbi", izjavila je ona.

A na to što mnogi misle da mamama treba dodeliti orden, s obzirom na to koliko su zauzete i koliko je to naporan posao Danijela kaže:

"Majčinstvo je za mene jedno prirodno stanje. Ne mislim da mi treba dati neki orden ili bilo kakvu zaslugu. Ja sam prosto mama, kao što je to moja mama meni i ja sam svojoj deci. To je prirodno stanje. Zadovoljstvo je mnogo veće od napora koji osetite."

Na naše pitanje kako se suprug Stefan navikao na drugu bebu, koja je, kako su i sami rekli, došla iznenada i neplanirano, Danijela kaže:

"I šeta i priča priče i igra se! Znala sam ja da je on taj, zato sam se i udala za njega posle samo 23 dana veze. Kao Severina, "odmah sam znala da će biti moj muž, otac mog deteta", izjavila je Buzurovićeva.

Blic

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...