SAMO JE NJEGA POKAZALA POSLE ARKANOVE SMRTI On je Cecin BIVŠI! Evo kako DANAS izgleda i čime se bavi
Foto: Aleksandar Jovanović

Dosta se promenio

SAMO JE NJEGA POKAZALA POSLE ARKANOVE SMRTI On je Cecin BIVŠI! Evo kako DANAS izgleda i čime se bavi

Stars -

Emotivni život Cece Ražnatović uvek je zanimao javnost, a ovo je bio jedini muškarac kog je pevačica predstavila javnosti nakon Arkanove smrti.

U pitanju je bivši maneken, Vladimir Cvetković Cvele!

Oni su bili u vezi 6 meseci, a kako su obi priznali, bilo je turbulentno ali su uspevali da reše nesporazume i prevaziđu razlike.

Ceca i Cvele zajedno su izlazili, pojavljivali se na raznim događajima, putovali, boravili u njenoj kući na Kipru… Međutim, zbog nepomirljivih razlika veza je okončana nakon svega pola godine.

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

"Razišli smo se zbog nepomirljivih razlika u karakterima, ali uz dogovor i bez ružnih reči. Desilo nam se ono što se dešava i drugim parovima, tako da u našem raskidu nema ničeg senzacionalističkog. Ostaćemo prijatelji, a sačuvaću samo lepe uspomene na vreme provedeno sa Vladimirom jer drugačijih nije ni bilo", rekla je Ceca posle raskida.

Malo nakon raskida, Vladimir je otkrio i šta mu je najviše smetalo u vezi sa Cecom.

"Ceca ne voli mnogo da se kreće, pa većinu vremena provodi kod kuće. Nije avanturista po prirodi kao ja. Ono što se desilo posle veze zasmetalo mi je najviše. Imao sam određenih neprijatnosti od strane raznih novinara koji su pisali neistine, a moje komentare nisu želeli da objave", rekao je Cvetković.,

On danas ima 41 godinu i izgleda prilično drugačije. I dalje je u dobroj formi, postao je uspešan poslovan čovek posvećen medicini, odnosno poslu sa transplantacijom kose.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Kurir TV: Pogledajte šta je Ceca rekla o svojoj "Nevinosti"

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track