ŽENO, DOĐI DA TE TUCNEM: Porodica Topalović odmerila snage!
Foto: Dragan Kadić

MEGDAN

ŽENO, DOĐI DA TE TUCNEM: Porodica Topalović odmerila snage!

Stars -

Topalko izazvao na kucanje suprugu Vesnu i ćerku Helenu i pokazao da ima najtvrđe jaje jer je njihova sva polupao

Kod Topalovića je već danima sve u prazničnom raspoloženju. Milan, Vesna i Helena počeli su sa slavljem nekoliko dana pred Uskrs.Ekipa Kurira je uoči najvećeg hrišćanskog praznika zatekla Topalka s porodicom u restoranu u Rakovici. Kad nas je ugledao, prijatno se iznenadio.

Težak izbor... Topalko sa ženom Vesnom i ćerkom Helenom
Težak izbor... Topalko sa ženom Vesnom i ćerkom Helenom

Kritikuje ćerku

- Izvolite, sedite. Upali ste baš kad ćerki držim predavanje o ponašanju. Samo izlazi, neko će mi je ukrasti, pogledajte kako je lepa, ista je majka. Na mene je pametna i snalažljiva - rekao je Topalko, a njegova supruga i ćerka su se samo smeškale i ljubile ga u glavu.Na stolu je stajala velika korpa s ofarbanim jajima, pa je pevač predložio da odmeri snage s Vesnom i Helenom pred našim foto-objektivom.- Dame moje, izvolite. Ko se s kim sad kuca? Ajde, Vesna, dođi da te tucnem jednom - našalio se Topalko i pobedio suprugu, a potom mu je na megdan izašla ćerka.- Tata, ne znam samo odakle ti hrabrost da se suočiš sa mnom. Ipak sam poznatija od tebe, ti čak nemaš ni Instagram - zadirkivala je Helena folkera, koji joj je uzvratio:- Vidi kako mi se digla kosa na glavi. Ja i neću da budem popularan, moj posao je samo da pevam.

Domaćica

Pošto je Topalkovo jaje bilo najtvrđe, počastio je svoje devojke kolačima, a Vesna se pohvalila da je ona u kući glavna za praznične pripreme.- Sama farbam jaja i spremam hranu. Doduše, Milan mi pomaže, a Helenu ne želim da maltretiram. Ako ove godine ostanemo kod kuće, onda će moj muž peći roštilj, ali postoji velika mogućnost da odemo kod njegovih na selo - rekla je Topalkova supruga, a Helena se ubacila:- Hoću na selo da jedem domaći kajmak, pršutu, sir, hleb!Topalko je mahnuo rukom i dobacio:- Ma, samo vas dve sanjajte. Ja odlučujem.Marija Dejanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track