STARLETI ŽIVOT UGROŽEN: Tamara HITNO prevezena u bolnicu! Razlili joj se SILIKONI
Foto: Aleksandar Jovanović

Drama

STARLETI ŽIVOT UGROŽEN: Tamara HITNO prevezena u bolnicu! Razlili joj se SILIKONI

Stars -

Zdravstveno stanje bivše učesnice rijalitija "Farma" Tamare Đurić postalo je kritično nakon što joj se izlio silikon kojim je uvećala svoju zadnjicu

I dok mnogobrojne javne ličnosti sa domaće estradne scene Vaskrs provode sa svojim najbližima u porodičnim domovima, starleta Tamara Đurić je najveći hrišćanski praznik ove godine dočekala u bolničkoj postelji.

Ona je hitno prevezena u jednu privatnu kliniku usled komplikacije zbog silikona kojima je uvećala svoju zadnjucu. Tamara je pre samo nekoliko meseci uvećala svoju pozadinu, ali njeno telo, po svemu sudeći, nije prihvatilo silikon, te je finalistkinja "Farme 6" završila u bolnici.

"Pozlilo joj je i odmah je prebačena u bolnicu, situacija je baš bila alarmantna. Izlio joj se silikon u zadnjici i napravio haos. Postojala je velika opasnost od dobijanja sepse, zdravstveno stanje joj je bilo kritično, pa su je doktori operisali po hitnom postupku i rešili se slikona", kaže izvor koji je insistirao da ostane anoniman.

On je dodao da starleta krije da je u bolnici, a o svojim zdravstvenim problemima razgovara samo sa najbližima.

"Niko ništa ne zna, bukvalno se nikom ne javlja na telefon. Čula se sa svojima, a tamo joj je sestra, koja po ceo dan provodi sa njom u bolnici. Tamara je baš loše, očajna je, ali nada se da će se sve na kraju dobro završiti", rekao je naš izvor.

Pozvali smo Tamaru kako bismo proverili u kakvom je zdravstvenom stanju, međutim, ona nije odgovarala na naše pozive.

Loš početak godinePodsetimo, Tamara je zbog ozbiljnih zdravstvenih problema početak februara ove godine provela u privatnoj klinici u koju je hitno prebačena nakon što joj je pozlilo u teretani.

Iako nije želela da detaljiše o svom zdravstvenom stanju, starleta je tada izjavila da se opametila nakon što je završila u bolničkoj postelji, te da će ubuduće više voditi računa o sebi. Pridržavam se saveta lekara, vodim računa o svom zdravlju, ali ne može sve u životu da se predvidi. Za ovo vreme provedeno u bolnici shvatila sam da mi je zdravlje na prvom mestu.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

VRELA I GOLA U PENI: Tamara Đurić objavila snimak na kom VODI LJUBAV sa novim dečkom!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track