VESELA PORODICA NA VASKRS: Ivan tera inat, evo šta Jeleni NIKAD ne dopušta!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Popularnost ih nije promenila

VESELA PORODICA NA VASKRS: Ivan tera inat, evo šta Jeleni NIKAD ne dopušta!

Stars -

Pevačica Jelena Tomašević i njen suprug, glumac Ivan Bosiljčić otkrili su mnoge stvari koje nismo znali o njima.

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić vode miran i povučen život daleko od skandala i tračeva, a velika popularnost ih uopšte nije promenila. Trude se da svakog dana jedno drugom dokazuju ljubav, a način na koji to rade sasvim sigurno će imati uticaj na mnoge druge parove.

Oni su uoči Uskrsa otkrili kako provode najradosniji hrišćanski praznik i koliko im je ćerka Nina promenila život.

Kako se u vašem domu proslavlja Uskrs?

Ivan: Poštujemo tradiciju i običaje, ali nam je najbitnije da praznike proslavljamo u radosti, pa je tako i sa najradosnijim hrišćanskim praznikom, Uskrsom. Dan započinjemo odlaskom na liturgiju i posle toga sve ide svojim tokom. Nisu obavezni ručkovi i forme. Najbitnije je da smo zajedno i da smo srećni.

Jelena: Ja, ipak, volim da spremim ručak, jer sam tako vaspitana od malih nogu. Od detinjstva sam tako proslavljala Uskrs, pa sada to volim da prenesem i na našu ćerku. Najbitnije mi je da smo toga dana zajedno.

Ko pobeđuje u kucanju jajima?

Jelena: Ivan ima nepogrešivu intuiciju da izabere najtvrđe jaje, mada bi mogao nekada da bude popustljiviji prema meni, kao što je prema Nini.

Ivan: U meni je ostao taj dečački inat da volim da pobeđujem na Uskrs. Izvini, ljubavi, Ninu puštam zato što je dete, ali tebe stvarno ne mogu.

Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track