Najnovije vesti

(FOTO) FOLKER PREŽIVEO PORODIČNU DRAMU: Žena mu se BORILA za život, a evo kako danas izgleda!
Foto: Damir Dervišagić

Porodica mu na prvom mestu

(FOTO) FOLKER PREŽIVEO PORODIČNU DRAMU: Žena mu se BORILA za život, a evo kako danas izgleda!

Stars

Pevač Aco Pejović proslavio je 45. rođendan u društvu poznatih ličnosti.

Pevač je na proslavu stigao sa svojom suprugom Biljanom. Njih dvoje su u braku više od dve decenije i imaju tri ćerke Magdalena, Marija i Iva, a pevač je jednom prilikom izjavio da je zbog toga blagosloven.

"Živeti sa damama je sjajno, a ja živim sa četiri. Smatram da sam blagosloven, a što se tiče odnosa u kući, zaista je poseban. Četiri dame o meni brinu i pomažu mi u svemu. Jednostavno je sjajno", rekao je jednom prilikom Pejović.

Foto Damir Dervišagić
Foto Damir Dervišagić

Podsetimo, pre dve godine pevač je preživeo porodičnu dramu kada je njegova supruga hitno operisana pošto je izgubila svest usled pucanja aneurizme u mozgu. Operacija je trajala duže od pet sati, tokom kojih je Aca prolazio kroz agoniju. Nakon operacije, ona se nalazila na odeljenju intenzivne nege neurohirurške klinike, gde se uspešno oporavila iako je danima bila u komi. Na svu sreću, Biljana nema trajnih posledica, ali je morala da promeni način života i ishrane. Pejović se od tada ne odvaja od svoje supruge, a nakon što je puštena na kućno lečenje, on se lično brinuo o njoj. Biljana se potpuno oporavila i uživaju u porodičnoj idili.

Foto Damir Dervišagić
Foto Damir Dervišagić

(VIDEO) ACO PEJOVIĆ NA ROĐENDAN POZVAO CELU ESTRADU: Sve svoje ŽELJE sam ostvario!

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...