GOGA SEKULIĆ IZDALA MUŽA UROŠA DOMANOVIĆA: Kupila auto od vereničkog prstena!
Foto: Story

Šokantno

GOGA SEKULIĆ IZDALA MUŽA UROŠA DOMANOVIĆA: Kupila auto od vereničkog prstena!

Stars -

Snalažljiva Sekulićeva uvalila zlatari u Cirihu vredan komad nakita koji je dobila od sportiste, pa častila sebe novim crvenim kabrioletom

Goga Sekulić prodala je verenički prsten koji je dobila od supruga Uroša Domanovića! Od tog novca je kupila crveni automobil kabriolet, ekskluzivno saznaje Kurir.Pevačica već dva meseca ne nosi taj komad nakita jer joj spada s prsta, pa je uz odobrenje sportiste otišla do prve zlatare u Cirihu i prodala ga za 5.000 evra, iako ga je Uroš platio 7.500.- Goga je od Uroša dobila vredan verenički prsten od belog zlata i s brilijantima, ali nosila ga je samo nekoliko puta. Razmišljala je da ga smanji, ali je na kraju odlučila da ga se reši. Pošto nema običaj ništa da skriva od Domanovića, konsultovala se s njim i predložila mu da bi najbolje bilo da ga proda i taj novac uloži u nova kola. Odmah je pristao i s njom otišao u zlataru - otkriva naš izvor.

 Gleda i ne veruje...   Uroš Domanović
Gleda i ne veruje... Uroš Domanović

S obzirom na to da je Sekulićeva dosta novca uložila u novu pesmu „Red i zakon“, koju je za nju napisao Rasta, kao i u opremanje stana u Cirihu, novac od prodatog prstena dobro joj je došao za kabriolet, za koji je odmah iskeširala.- Goga je oduvek želela da kupi „smart“ jer je mali i praktičan za vožnju po gradu. Dodala je malo novca i kupila taj auto - kaže jedna Gogina prijateljica.Pozvali smo Sekulićevu i ona je potvrdila naša saznanja.- Ja nikad nisam imala problem s istinom, pa nemam ni sad. Prodala sam prsten! Inače, ne nosim ništa od nakita osim sata. Kupila sam auto, pa šta! Lepo mi je i uživam u životu - pohvalila se pevačica za Kurir.

Šta je brigaNe nosi ni burmuKurir je Gogu Sekulić na poslednjem nastupu koji je održala u Beogradu uslikao bez venčane burme. Ona se tada pohvalila da je u Beograd iz Ciriha došla bez supruga Uroša Domanovića, a pred svima je na mikrofonu rekla da je on možda s ljubavnicom dok ona radi.

Marija Dejanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja