EKSKLUZIVNO: Prava ISTINA o zdravstvenom stanju Tamare Đurić! Evo kako sada izgleda njena ZADNJICA!
Foto: Aleksandar Jovanović

Prošla kroz pakao

EKSKLUZIVNO: Prava ISTINA o zdravstvenom stanju Tamare Đurić! Evo kako sada izgleda njena ZADNJICA!

Stars -

Tamara Đurić, bivša učesnica rijaltija "Farma" nalazila se u veoma teškom stanju, kada se borila za život na Vojnomedicinskoj akademiji, zbog ubrizgavanja hidrofilnog gela u zadnjicu.

Tamara je nakon torture kroz koju je prošla shvatila da je zdravlje ipak najbitnije. Sada kada je u mnogo boljem stanju, a za Kurir je otkrila kako se zaista oseća.

"Svakako prolazim kroz situaciju koju nikome poželela ne bih, ali moja psiha je jača od svake telesne boli koju jedan čovek može da izdrži. Ne dozvoljavam fizičkom bolu da na bilo koji način utiče na moje psihičko stanje. Previše je jaka moja psiha za sve ovo što me snašlo, ali da je lako, nije", rekla je Tamara koja smatra da će za par dana biti kao nova.

(FOTO) OGLASIO SE TAMARIN LEKAR I SLEDIO SVE: Ceo organizam joj je ugrožen, ježim se kada...

"Mislim da je oporavak očigledan, bar meni jeste. Istina da se moje mišljenje o svom stanju ne poklapa sa mišljenjem lekarskog tima koji o meni brine. Oni misle da će oporavak trajati bar još nekoliko nedelja, misleći na bolnički, ali ja sam sigurna da će to trajati dosta kraće. Svakako mislim da ja ipak najbolje znam kako se osećam. Znam i da nije bilo lako, ali sam sigurna da ću i pozitivnim duhom i jačinom psihe dobiti i ovu životnu bitku i iz svega izaći jos jača i dosta spremnija za sve one bitke koje me čekaju", rekla je Đurićeva.

Kurir
Kurir

Bonus video:

TAMARA ĐURIĆ POKAZALA TALENAT: Zapevala prezahtevan narodnjak i svi zanemeli!

K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track