(FOTO) VELELEPNA KUĆA SEKE ALEKSIĆ: Da li je lepša spolja ili iznutra?
Foto: Instagram Printscreen

UDOBNO I LUKSUZNO

(FOTO) VELELEPNA KUĆA SEKE ALEKSIĆ: Da li je lepša spolja ili iznutra?

Stars -

Ako je informacija o ceni tačna, ova vila je definitivno vredela svaku paru.

Pevačica Seka Aleksić pre nekoliko godina se skućila u velelepnoj kući sa baštom od čak 100 ari, piše Stil.Za lokaciju svog doma želela je mirnu oazu, pa je odabrala Staru Pazovu, a šuška se da je za svoje porodično gnezdo iskeširala 500 hiljada evra.

Svaki detalj dvospratna vile od 450 kvadrata uređena je ukusu pevačice. Svaki kutak dnevne sobe, trpezarije i spavaćih soba Seka je elegantno opremila.

Veliku pažnju posvetila je i svom ogromnom garderoberu, prostranom kupatilu od čak 40 kvadrata, kao i salonu za manikir i masažu.

Kućom dominira bela boja, a svuda su raspoređeni raskošni detalji, poput masivnih lustera i cveća, ali i ličnih detalja, poput velike slike Seke i njenog supruga Veljka.

Budući da je velika vernica, jedan zid Sekine kuće posvećen je ikonama svetitelja.

Naravno, soba za sina Jakova sređena je sa najviše ljubavi i puno ukusa.

Osim enterijera koji oduzima dah, bašta koja okružuje Sekinu kuću zaista je prelepa.Pažljivo uređeno zelenilo i biljke biće pravi mali raj za odrastanje malog Jakova, a za vrele letnje dane tu je veliki bazen i udobne leželjke.

Pogledajte još na portalu Stil:Zavirite u dom Zorice Brunclik: U njenoj kući (ne)očekivano dominira jedna boja! (FOTO)U ovakvom raju se budi Elena Karić: Ogromno imanje na Kosmaju! (VIDEO)Zavirite u dom Ane Nikolić: Preko 100 kvadrata čistog luksuza! (FOTO)Dom Nataše Bekvalac: Životni prostor ispunjen ljubavlju i romantičnim detaljima! (FOTO)Zavirite u dom Dragana Kojića Kebe: Zlato, sjaj i luksuzna dekoracija! (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track