ZVANIČNO RAZVEDENE: Ana Mihajlovski i Nataša Bekvalac okončale brakove
Foto: Damir Dervišagić

Gotovo

ZVANIČNO RAZVEDENE: Ana Mihajlovski i Nataša Bekvalac okončale brakove

Stars -

Nata je juče i sudskim putem stavila tačku na brak sa Ljubom Jovanovićem, dok je Ana presudu o razvodu od Mirka Grubina dobila pre dve nedelje

Posle mesec i po od podnošenja zahteva, Nataša Bekvalac juče je sudski okončala brak sa Ljubom Jovanovićem, dok je Ana Mihajlovski pre dve nedelje i zvanično postala slobodna žena!Voditeljka Pinkovog „Talenta“ još pre pola godine je pokrenula parnicu za razvod od biznismena Mirka Grubina. Bračni par se tada dogovorio o sporazumnom razvodu, starateljstvu i alimentaciji za decu, ali su ipak morali da pričekaju na konačnu odluku suda, koja je stigla tek pre 15 dana.

Nataša Bekvalac je vrlo brzo okončala brak s Ljubom Jovanovićem. Ona je juče imala zakazano ročište, na kom se nije pojavila. Umesto Nate došao je njen punomoćnik, ali budući da su se ona i bivši rukometaš već dogovorili da se razvedu sporazumno, brak je poništen i bez njenog prisustva. Nataša i Ljuba bili su u braku nešto više od dve godine, a odlučili su da se raziđu početkom marta i od tada su u kontaktu isključivo preko svojih advokata.- Usled nepremostivih razlika u karakteru, prirodi i pogledima na život, odlučili smo da stavimo tačku na naš brak. Razišli smo se dostojanstveno i sporazumno, bez sukoba i teških reči - saopštila je Nataša sredinom marta.

I. E.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track