INDI OTVORILA DUŠU: Pijani tata tukao je i mene i majku!
Foto: Dragan Kadić

Pevačica o nasilju u porodici

INDI OTVORILA DUŠU: Pijani tata tukao je i mene i majku!

Stars -

Moji roditelji su se razveli 2004. godine. To sam teško podnela, iako nikada nisam imala očevu podršku. Odao se alkoholu kad mi je bio najpotrebniji, kaže pevačica

Život Indire Indi Aradinović nije bio nimalo lak. Teško detinjstvo i odrastanje uz oca alkoholičara ostavili su traga na njoj. Ona priznaje da joj nije bilo nimalo lako i da dobro zna šta to znači biti žrtva porodičnog nasilja.Kad je njena majka Florija odlučila da se razvede od njenog oca Ise, Indi je sa sestrom i pokojnim bratom ostala da živi s njom.

- Moji roditelji su se razveli 2004. godine. To sam teško podnela, iako nikad nisam imala očevu podršku. Odao se alkoholu kad mi je bio najpotrebniji. U pijanom stanju majku i mene je umeo i da udari. Bilo je veoma ružnih situacija - priseća se Indi, koja je svojoj majci bila najveća podrška ne samo kad se razvodila već i kad je saznala da je teško obolela.

- Posle Editinog rođenja, mama je dobila miome. Njen lekar je smatrao da nije ništa strašno i da nema potrebe da dolazi na kontrolu. Nakon nekoliko godina javio joj se bol, dobila je visoku temperaturu i groznicu. Saznala je da ima tumor dojke. Sad je dobro, ali je poluinvalid, bez jedne dojke - kaže Indi i nastavlja:

- Operisana je pre tri godine i to je veoma teško podnela. Prošla je kroz pakao, a mene i Editu je poštedela. Nije dala da idemo s njom na hemoterapiju. Nije htela dodatno da patimo. Mene je Bog u tom momentu pogledao. Imala sam posla, mogla sam da zaradim za lekove i operacije. Edita i ja smo sve to izgurale. Mama jednom godišnje mora na zračenje i moli se da joj se bolest ne vrati - kaže na kraju Indi.

O sestriSA EDITOM MESECIMA NISAM GOVORILAIndi otkriva da jedno vreme nije govorila sa sestrom Editom, pevačicom grupe Ministarke.- Gde ima ljubavi, ima i svađe. Sestru i majku volim najviše na svetu, ali dešava se da se u nekim stvarima ne slažemo. Često se Edita i ja kačimo, pa ne govorimo po nekoliko meseci. Naravno, uvek se pomirimo jer je ljubav jača od svega. Volela sam da joj glumim mamu, da joj gunđam, što je njoj smetalo.

MAGAZIN STARS SAZNAJE INDI ŽIVI U STRAHU: Plašim se da će Jelenin UBICA doći i po mene!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

SKINULA JE U ORIGINALU: Poelgedajte kako Indi imitira Cecu Ražnatović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track