BEBA LIČI NA TETKU: Kristina Bekvalac sa sinom Noom napustila porodilište!
Foto: Aleksanadr Jovanović CIle

Srećne vesti

BEBA LIČI NA TETKU: Kristina Bekvalac sa sinom Noom napustila porodilište!

Stars -

Modna kreatorka Kristina Bekvalac jutros je sa sinom Noom izašla iz porodilišta.

Kristina, koja se porodila u ponedeljak nešto posle 19 časova u Beogradu, naslednika je dobila sa suprugom Ivom Martinovićem, sa kojim ima i ćerku Petru.

Kristinu su sačekali majka Mira i otac Dragoljub, kao i ćerka Petra. Njen suprug Ivo već dve godine živi i radi u dalekoj Kini, a Kristina je nedavno otkrila da sa decom uskoro planira da se tamo preseli.

Bekvalčevi su veoma srećni zbog dolaska malog Noe, pošto je to prvi dečak u njihovoj porodici posle duže vremena. To je potvrdila i njena sestra, pevačica Nataša Bekvalac, koja je na Instagramu objavila prvu fotografiju sestrića i napisala:

"Ne postoji srećnija žena od mene na svetu! Ćao društvo jedino muško liči na tetku", napisla je pop zvezda.

Kristina je u jednom nedavnom intervjuu otkrila kako je izabrala ime za sina.

"Petri je ime dao Ivo, što sam s oduševljenjem prihvatila, tako da je dogovor bio da drugom detetu dam ja. Noa je biblijsko ime, ali to nije bilo presudno. Kao devojčica gledala sam jedan ljubavni film koji je na mene ostavio poseban utisak, Dame sigurno znaju za Beležnicu, a glavni lik zove se upravo Noa. Kao svaka devojka, maštala sam da jednog dana doživim takvu ljubav, čistu i večnu. Možda Ivova i moja ljubav neće biti veća od Noine i Eline, ali neka bar po nečemu podseća na njihovu", rekla je Kristina za magazin "Hello".

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

STIGLO PRVO MUŠKO U FAMILIJU: Porodila se Kristina Bekvalac! Pogledajte kako su SLAVILI!

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track