MAGAZIN STARS SAZNAJE: Lepa Nata već pred trećim brakom!

EKSKLUZIVNO!

MAGAZIN STARS SAZNAJE: Lepa Nata već pred trećim brakom!

Stars -

Pevačica se zaljubila u luku Lazukića, koga je upoznala s roditeljima,ali i s ćerkom Hanom

Nataša Bekvalac (36) se pre deset dana zvanično razvela od bivšeg rukometaša Ljube Jovanovića, ali, ako je verovati tvrdnjama njenih prijatelja, spremna je za novi brak, i to sa još jednim bivšim sportistom, Lukom Lazukićem (35)!

Kako Kurir Stars saznaje, pop pevačica se do ušiju zaljubila u bivšeg košarkaša. Posle samo mesec dana zabavljanja Luka Lazukić upoznao je celu Natinu porodicu, čak i ćerku Hanu.- Nata je s Lukom došla na proslavu rođenja sina njene sestre Kristine. Tada ga je upoznala s porodicom i prijateljima i predstavila ga kao novog dečka. Njena ćerka Hana, iz braka s Dačom Ikodinovićem, takođe je bila na proslavi kod svoje tetke. Devojčica je vrlo lepo prihvatila Lazukića - tvrdi izvor Kurir Starsa.

Nataša i Luka su se upoznali u njegovom restoranu, već sutradan izašli na večeru i od tada su zajedno.- Nakon kraha braka s Ljubom mislila je da se više neće udavati, ali rekla bih da će ovo biti nešto ozbiljno. Ona samo o Luki priča, kako je pravi muškarac, džentlmen, pametan i sposoban - kaže za Stars pevačicina poznanica.

Razvedeni Bivša iz novog sada!

Luka Lazukić je, kao i Nataša, razveden i ima ćerku. Bio je u braku s Aleksandrom, a interesantno je što je i njegova bivša supruga, baš kao i Nata, iz Novog Sada. Lazukić se odavno ne bavi košarkom, sada je preduzetnik, suvlasnik poznatog lanca beogradskih restorana.

Milica Crnogorac

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja