CAKANA OTKRILA SVOJU SLABOST: Razvela sam se zbog ljubomore
Foto: Marina Lopičić

Iskrena

CAKANA OTKRILA SVOJU SLABOST: Razvela sam se zbog ljubomore

Stars -

Dragica Radosavljević Cakana otkrila je da je ona najveći krivac za raspad svog prvog braka! Ona se od supruga Borisa, s kojim ima ćerku Mariju, razvela zbog svoje ljubomore.

- Ljubomora je uvek postojala u mom životu. Ako ima ljubavi, mora biti i tog drugog osećanja. Od prvog supruga sam se razvela baš zbog ljubomore. Naravno, bilo je nekoliko stvari zbog kojih nismo mogli da ostanemo u zajednici, ali možda je to bio jedan od najjačih faktora - rekla je pevačica.Cakana je sa prvim mužem ostala u korektnim odnosima nakon razvoda braka. Kad se nedugo posle toga ponovo udala za pravnika Nebojšu Negića, shvatila je da je on čovek njenog života. Međutim, priznaje da je često savlada ljubomora jer se mnogo plaši preljube, iako zna da je to nemoguće s njegove strane.- Neša i ja smo zajedno 23 godine. Postoji obostrana ljubomora, ali u granicama normale. Nijedno od nas dvoje nismo bolesno ljubomorni, pa da jedno drugom pravimo probleme. Imamo poštovanje, toleranciju i ljubav, a to je najbitnije - kaže Cakana.marija dejanović

UHVATILA GA SA DRUGOMCakana se pre nekoliko godina našla na tapetu „Nemoguće misije“, kad su, u dogovoru s njenim suprugom Nešom, namestili da ga ona zatekne u krevetu sa drugom ženom. Pevačica je tada maltene doživela nervni slom i u besu ga je najstrašnije izvređala.- Ne podsećajte me na to! Nije mi bilo dobro. Poznajem svog muža i znam da mi to ne bi nikad uradio. Zato je moja reakcija bila takva kad sam ga zatekla s drugom u apartmanu. Ma opet bih isto reagovala ako bih se našla u sličnoj situaciji - završava Radosavljevićeva.

Zajedno 23 godine Cakana sa suprugom Nebojšom Negićem
Zajedno 23 godine Cakana sa suprugom Nebojšom Negićem

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track